Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Top 3 cele mai seducătoare zodii. Vocea lor hipnotizează, privirea stârnește pasiuni

A fi seducător nu este ceva ce se poate învăța. Cumul de trăsături, emoții și gesturi, capacitatea de a-i atrage pe cei din jur este dobândită la naștere, iar cei care se bucură de ea nu trebuie să facă niciun efort pentru a fi în centrul atenției.

de Redactia Observator

la 22.07.2018 , 14:10

Vocea lor hipnotizează, privirea stârnește pasiuni Top 3 zodii seducatoare - Hepta

A fi seducător nu este ceva ce se poate învăța. Cumul de trăsături, emoții și gesturi, capacitatea de a-i atrage pe cei din jur este dobândită la naștere, iar cei care se bucură de ea nu trebuie să facă niciun efort pentru a fi în centrul atenției.

Trei zodii se disting, din acest punct de vedere:

Pești

Articolul continuă după reclamă

Cu ochii copilăroși, dar pătrunzători, Peștii reușesc să-și transforme timiditatea într-un atu. Aura de mister care-i înconjoară este ca un magnet irezistibil pentru cei din jur, care ar face orice să intre în grațiile acestor nativi. Cum reușesc să fie atât de seducători, nici ei nu știu exact. Cert este că Peștii au o calitate unică - sunt incapabili de a minți. Trăsăturile lor sunt atât de senzuale încât orice sentiment iese rapid la suprafață, iar orice minciună ar fi ca o adevărată explozie de emoție pe fața lor. Asta însă nu înseamnă că vrei reuși să le cunoști intențiile. Precum peștii din acvarii, își vor schimba traiectoria într-o clipă atunci când se vor simți urmăriți. Dacă ai de-a face cu acești nativi nu te grăbi să-i întelegi. Sunt numai buni de iubit și atât.

Rac

În timp ce Peștii se înconjoară de o aură misterioasă, Racii cuceresc plin simplitate - cea mai înaltă formă de sofisticare. Nicio urmă de falsitate, minciună sau decepție pe acești nativi. Ei sunt cum sunt și, cu defectele la vedere, își trăiesc viața în liniște, alături de cei dragi. Nu-i interesează nici banii, nici aparențele, nici statutul social, nici job-ul - dacă ar putea s-ar retrage pe o plajă pustie alături de prieteni și familie, unde ar petrece o viață întreagă în sânul naturii. Din acest punct de vedere, libertatea pe care și-au câștigat-o racii este irezistibilă pentru cei din jur, iar mulți ar merge până în pânzele albe pentru a fi cu un nativ din această zodie. 

Vezi și Top 3 cele mai complexe zodii din punct de vedere emoţional. Nu vei întelege niciodată ce e în sufletul lor

Scorpion 

Scorpionii sunt definiția din carte a seducției. Vocea lor hipnotizează, privirea stârnește pasiuni, iar gesturile par de o siguranță copleșitoare. Au o latură întunecată care atrage în mod irezistibil persoanele de sex opus, iar nu de puține ori se vor juca cu mintea partenerilor doar pentru a exersa noi tehnici de seducție. E singurul lucru la care sunt talentați și pe care îl stăpânesc la perfecție, și mai bine ar muri decât să renunțe la el. Cei care vor fi alături de un Scorpion nu se vor plictisi niciodată, dar nici o viață liniștită nu vor avea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Horoscop » Top 3 cele mai seducătoare zodii. Vocea lor hipnotizează, privirea stârnește pasiuni