Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii timide, dar numai bune de iubit

Unii oameni sunt atât de timizi, încât ai impresia că n-au mai vorbit de ani întregi. Însă, de multe ori, în spatele timidității se ascund persoane frumoase, loiale și prietenoase, care sunt numai bune de iubit.

Zodii timide
Top 3 zodii timide, dar numai bune de iubit - unsplash.com

Unii oameni sunt atât de timizi, încât ai impresia că n-au mai vorbit de ani întregi. Însă, de multe ori, în spatele timidității se ascund persoane frumoase, loiale și prietenoase, care sunt numai bune de iubit.

E important de știut că această reticență provine din modestie și dorința de autentic, nu dintr-o problemă de ordin emoțional. Pentru zodiile timide, vorbele spuse de complezență nu au nicio valoare.

Rac

Timiditatea ce-i caracterizează pe raci e deopotrivă tulburătoare și misterioasă. În mintea lor pare a se desfășura mereu o tragedie de proporții, deși e foarte probabil să se gândească la următoarea destinație de vacanță. Nativii din această zodie detestă conversația falsă și zâmbetele de complezență. De altfel, racii nu pun prea mult preț pe vorbe, preferând să se uite în ochii celor din jur, ferm convinși că doar acolo pot vedea adevăratele intenții. Prin urmare, se vor deschide doar în fața celor care au gândurile în completă armonie cu gesturile - un mod extrem de eficient de a se feri de persoane nocive sau superficiale.

Pești

Peștii sunt extrem de timizi, din pricina faptului că se îngrijorează pentru orice. Nativii din această zodie au o imaginație atât de bogată, încât uneori se împletește cu realitatea. Vor fabrica tot soiul de scenarii în minte, după care îți vor da indicii, pentru a te avertiza despre emoțiile pe care le resimt. Dacă vei reuși să le câștigi încrederea și să le alungi gândurile îngrijorătoare, vor fi ai tăi pentru totdeauna. Așa că nu te baza mereu pe ceea ce spun peștii, ci pe ceea ce transmit, subtil, dar constant. Acolo e secretul. 

Capricorn

Capricornii preferă să fie singuri și să ține lucrurile bune pentru ei. Nu văd niciun motiv de a-și pune comorile la vedere, mai ales că mulți sunt dispuși să le fure și să fugă. De altfel, nativii din această zodie detestă atenția falsă și notorietatea, preferând să trăiească prin prisma emoțiilor autentice. Doar dacă abordezi un capricorn cu sinceritate și devotament, fără intenții ascunse, îți va spune ceea ce simte. După acest pas, cel mai greu de făcut, vor începe, pas cu pas, să îți arate ceea ce au de oferit cu adevărat. Va fi suprinzător să afli că, dincolo de mască, capricornii sunt persoane frumoase și pline de veselie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii timide, dar numai bune de iubit