Antena Meniu Search
x

Topul celor mai răzbunătoare zodii. Dacă le rănești, vei plăti scump!

Aceste zodii nu se gândesc la ideea că ei înşişi devin forţe rele care vor produce ură şi durere asupra ţintelor lor, vor merge doar pe ideea că cine a greşit, trebuie să plătească. Ai mare grijă în prezenţa lor, măsoară-ţi cuvintele şi nu acţiona dacă nu îţi poţi asuma şi consecinţele ce vor urma.

Zodiile care te vor face să plăteşti,d acă le răneşti
Ele sunt cele mai răzbunătoare zodii - hepta.ro

Aceste zodii nu se gândesc la ideea că ei înşişi devin forţe rele care vor produce ură şi durere asupra ţintelor lor, vor merge doar pe ideea că cine a greşit, trebuie să plătească. Ai mare grijă în prezenţa lor, măsoară-ţi cuvintele şi nu acţiona dacă nu îţi poţi asuma şi consecinţele ce vor urma ulterior.

Dacă aveți o personalitate răzbunătoare, veți avea tendința de a fi răbdător, inteligent, intuitiv și inteligent și nu veţi acționa impulsiv. Vă veţi gândi atent planul de bătaie, astfel încât pedeapsa să fie pe măsura răniilor. Vă aflaţi în acest top? Probabil vă simţiţi superioară celorlalţi, dar această aroganţă acoperă, de obicei, un alt sentiment: cel al vulnerabilităţii şi sensibilităţii de care daţi dovadă cu adevărat.

Oamenii răzvrătiți vor să îşi consume energia negativă acumulată, crezând că îi va face să se simtă mai bine, dar adevărul este că răzbunarea nu se vindecă niciodată. Dorindu-vă să întoarceţi răul pentru a fi şi altcineva pus în poziţia dvs, nu veţi face decât să vă simţiţi mai rău ca înainte, deci unde este rostul?

Poate uneori ar trebui să trataţi astfel de probleme cu tact, explicând celor din jur că faptele lor nu v-au adus niciun beneficiu, din contră, v-au făcut să vă simţiţi rău. În anumite situaţii, discuţiile deschise ajută mai mult decât răzbunările ascunse. 

Scorpion 

Scorpionii nu pot trece niciodată foarte uşor peste un moment stânjenitor sau o peste o trădare din partea unei persoane, iar răzbunarea este arma lor preferată. Ei nu văd nicio altă soluţie logică pentru astfel de probleme.

Nu minţi sau înşela niciodată Scorpion şi ai mare grijă, dacă i-ai destăinuit secrete, s-ar putea să se folosească de ele pentru a te face să-ţi „plăteşti” greşelile. Persoanele aflate sub acest semn zodiacal sunt în general foarte sensibile şi pot fi afectate uşor de răutăţi, mai ales dacă ele vin din partea unor persoane neaşteptate.

De altfel, inteligenţa, intuiţia şi stilul manipulativ îi ajută foarte bine pentru a şti unde să lovească, astfel încât să provoace o durere şi mai mare decât cea pe care au suferit-o.

Taur

Dacă te confrunţi cu un Taur, fii pregătit să se joace cu nervii tăi. De îndată ce vei greşi ei nu vor acţiona, ci vor aştepta răbdători să faci acelaşi pas, apoi îşi vor pune planul răzbunător în aplicare.

Este foarte greu să fiţi iertat de o astfel de persoană, dar nu, nu este imposibil. Trebuie însă să fiţi pregătiţi să demonstraţi că pot avea din nou încredere în cineva care i-a rănit în trecut.

Un lucru bun cu această zodie este faptul că prin natura lor sunt foarte direcţi şi deschişi în legătură cu ceea ce se întâmplă. Nu se vor preface că totul este în regulă ci vă vor pune în temă cu faptul că aţi făcut o amre greşeală faţă de ei, care de altfel vă va costa.

Leu 

Leii în general sunt buni şi generoşi...până când le furaţi ceva ce le aparţine sau îi faceţi pur şi simplu geloşi. În acest caz, războiul poate începe. Pot fi foarte posesivi şi materialişti, ceea ce înseamnă că dacă faci vreun pas greşit şi îi răneşti, îşi vor canaliza toată energia şi îşi vor folosi toate resursele necesare pentru a recăpăta ceea ce este al lor şi desigur, pentrua te face să plăteşti, crunt.

Odată ce s-au hotărât asupra acestui lucru, e clar, nu mai ai nicio şansă. Leii nu iartă niciodată, ar putea da impresia asta, dar doar pentru a te lovi fix când te vei aştepta mai puţin.

Din acest motiv, trebuie să ai mare grijă cum te comporţi cu o astfel de persoană, mai ales dacă aveţi o relaţie foarte apropiată. Poţi foarte uşor să-l transformi din confident în duşman. Unul puternic.

Rac

Racul poate fi o zodie foarte răzbunătoare, mai ales dacă cineva apropiat, o persoană pentru care are sentimente puternice sau efectiv un membru din familie este rănit în vreun fel. În acest caz va deveni instant un avocat ăl apărării sau cel mai groaznic coşmar al duşmanului său.

Persoanele aflate sub acest semn zodiacal tind să se aştepte totuşi la astfel de trădări, ba chiar deseori le aşteaptă cu sufletul la gură şi nu este deloc surprins când chiar se întâmplă. În astfel de momente, ei concep cele planuri de răzbunare (nu aşa dureroase ca ale Scorpionilor), dar pe aproape.

Dacă durerea este aruncată asupra celor apropiaţi, atunci Racul va fi şi mai înverşunat şi pornit spre o luptă în care se vede deja câştigător, iar răzbunarea i se pare o soluţie total justificată, considerată chiar autoapărare.

Balanţă 

Deşi aţi crede că Balanţa nu are nici chef, nici timp să ofere unei persoane care a greşit o lecţie, această impresie venind din atitudinea lor rece, nepăsătoare sau dispreţuitoare, greşiţi. Şi nu, nu au milă.

În caz că nu ştiaţi, Balanţa are o toleranţă extrem de mică faţă de nedreptate, mai ales dacă acest lucru are de-a face cu ei, aşa că nu frângeţi inima şi nu răniţi această zodie sau veţi simţi ce înseamnă răzbunarea din partea ei. De obicei, au o singură regulă: le-ai făcut viaţa un iad? Vor face acelaşi lucru pentru tine.

Partea bună este că cei aflaţi sub acest semn zodiacal nu sunt deloc ranchiunoşi, odată ce veţi plăti pentru păcatele dvs, veţi fi complet iertaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Topul celor mai răzbunătoare zodii. Dacă le rănești, vei plăti scump!