Antena Meniu Search
x

Vibraţia Zilei 26 iunie. Gelozia poate afecta astăzi multe relaţii de iubire. Mare atenţie la ce mâncaţi

Weekendul vine cu veşti în dragoste, nu neapărat foarte plăcute.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 25.06.2021, 17:15

Vezi și

Mercur, planeta comerţului şi a comunicării este în mers direct, adică nu mai este retrogradă. Ceea ce înseamnă că ne putem concentra pe vânzări şi achiziţii fără să ne temem de obstacole. Mâine, Soarele face un aspect de trigon cu Jupiter, iar asta ne predispune la excese, mai ales culinare.

Mare atenţie la ce consumăm astăzi

Trebuie să avem grijă ce şi cât mâncăm sau bem, pentru că putem lua kilograme în plus fără să ne dăm seama. Dumincă,Venus, planeta iubirii, intră în semnul zodiacal al Leului şi face un aspect de opoziţie cu Pluto. Aspect care ne amplifică în special gelozia şi posesivitatea.

Asta este un avertisment pentru toţi nativii - încercaţi să vă temperaţi reacţiile pentru că gelozia poate afecta puternic mai ales relaţiile de iubire. Iar luni, vom avea o zi în care curajul de a acţiona se face simţit şi viziunile legate de viitor sunt foarte productive. Mai multe detalii despre fiecare nativ în parte, aflaţi mâine dimineaţă în Observator matinal, dar şi pe canalul astrologului Alexandra Coman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Vibraţia Zilei 26 iunie. Gelozia poate afecta astăzi multe relaţii de iubire. Mare atenţie la ce mâncaţi