Antena Meniu Search
x

Video Vibraţia zilei, 30 august 2021: În relaţiile de cuplu pot exista conflicte

Vibraţia zilei, 30 august 2021. Astrologii ne spun ce este bine să facem azi şi care sunt lucrurile de care trebuie să ne ferim.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 31.08.2021, 14:21

Vezi și

Astăzi are loc faza de Ultimul pătrar, adică luna este în descreştere şi se vede doar jumătate din ea, cel mai probabil în a doua parte a nopţii. Tot Luna este în opoziţie cu Pluto şi conjunctă cu Lilith. Este o zi în care energia critică şi autocritică se va face simţită, aşa că soluţia este să facem sport şi să ne eliberăm de stresul acumulat.

Deasemenea, trebuie să fim atenţi ce spunem, dar mai ales cum o facem, pentru că în relaţiile de cuplu pot exista conflicte. Atât timp cât ne bazăm pe intuiţie şi încercăm să fim mai înţelegători în raport cu cei din jur va fi o zi productivă. Mâine, însă, șansele să ne certăm sunt mult mai ridicate, în special dacă suntem vehemenţi şi ne apărăm convingerile.

Atât pentru moment, ne revedem mâine dimineaţă în Observator matinal pentru previziunile zilnice, iar pentru mai multe detalii accesaţi pagina astrologului Nicoleta Ghiriş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Vibraţia zilei, 30 august 2021: În relaţiile de cuplu pot exista conflicte