Meniu
Search
x

Video Vibrația zilei de 2 iulie 2021. Perioadă excelentă pentru vindecarea trupului

Începem luna lui Cuptor cu veşti foarte bune pe plan financiar, datorită aspectului ultra benefic care se formează între Lună şi Venus. Există mari şanse să primim oferte de nerefuzat, profesional vorbind şi, mai mult de atât, este ziua potrivită să ne gândim mai mult la aspectul nostru, spune horoscopul. Dacă vrem să schimbăm ceva din punct de vedere fizic, comportamental sau profesional schimbarea este benefică.

De Rosse Stan la 02.07.2021, 14:51
Vezi și

De mâine Luna intră în ultimul pătrar, adică este în descreşetere şi urmează să formeze litera "C". Este un interval favorabil pentru procesele de dezintoxicare, de slăbire, de purificare a organismului. Mai ales pentru tratarea afecţiunilor; inclusiv intervenţile chirurgicale sunt avantajate, pentru că ne vindecăm mult mai repede. Practic tot ce avem nevoie să se încheie rapid putem face până 10 iulie, când este următoarea Lună nouă.

Mai multe detalii despre fiecare nativ în parte, aflaţi mâine dimineaţă în Observator matinal, la horoscop, dar şi pe canalul astrologului Alexandra Coman.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Horoscop » Vibrația zilei de 2 iulie 2021. Perioadă excelentă pentru vindecarea trupului