Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Vibraţia zilei de 7 iulie 2021. Gest de apreciere şi un conflict puternic

Înainte de vorbi despre aspectele care s-au format azi pe cer, a rămas o fază a lunii pe care încă nu am explicat-o şi anume luna plină.

de Rosse Stan

la 07.07.2021 , 15:39

Luna este plină când se află în opoziţie cu Soarele. Se spune că apare un conflict între cele două, între Yin şi Yang, iar asta scoate la iveală adevărul suprem. Este un eveniment prin care tot ce am început pe Lună Nouă atinge apogeul şi ştim concret situaţia în care ne aflăm, indiferent de natura ei.

În cele 3 zile de Lună plină este recomandat să încheiem tot ce nu este benefic în viaţa noastră, dar în niciun caz să luăm decizii importante sau să începem ceva, pentru că sunt mari şanse să nu mai fie valabile, să se amâne sau să meargă prost.

Cât despre ziua de azi, Marte, planeta conflictului intră în coliziune cu Uranus, planeta surprizelor şi a nonconformismului. Trebuie să fim atenţi cum reacţionăm şi să ne ţinem impulsivitatea în frâu. Conflictele pornesc în special din cauza banilor, comunicării, sau lipsei ei, şi a jobului.

Vezi și

Mai multe detalii despre fiecare nativ în parte, aflaţi mâine dimineaţă în Observator matinal, dar şi pe canalul astrologului Alexandra Coman.Se pare că există anumite zodii care nu sunt făcute pentru căsătorie. Fie că își doresc să experimenteze mai mult sau nu se pot decide, acești trei nativi vor ajunge să se așeze puțin mai târziu la casele lor. Femeile care nu sunt pregătite de marele pas au nevoie de bărbați puternici în viața lor.

Rosse Stan Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Horoscop » Vibraţia zilei de 7 iulie 2021. Gest de apreciere şi un conflict puternic