Antena Meniu Search
x

Video Vibraţia zilei din 3 septembrie: Surprize neplăcute şi atenţia la discuţiile amoroase

Vibraţia zilei de 3 septembrie 2021. Mare atenţie la ce şi cum transmiteţi astăzi celor din jur. Aţi putea provoca nu tocmai reacţiile pe care vi le doriţi.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 03.09.2021, 17:03

Vezi și

Intuiţia este la cote maxime azi, iar ajutorul îl vom găsi cu uşurinţă dacă ne mobilizăm rapid. Cu toate acestea nu este ziua potrivită să primim ordine de la şefi sau de la persoanele apropiate, pentru că reacţiile s-ar putea să fie cu scântei. Venus, planeta iubirii şi banilor, este în opoziţie cu Mercur, planeta comunicării, dar face şi un aspect de cuadratură cu Luna, planeta emoţiilor.

Toate aceste fenomene ne indică să avem grijă cum ne exprimăm, prin cuvinte sau fapte. Mâine, generozitatea îşi face loc în programul nostru la fel ca dragostea. Iar duminică, o să îmbinăm utilul cu plăcutul, la capitolul comunicare suntem avantajaţi, dar vor exista şi câteva suprize neplăcute.

Atât pentru moment, ne revedem mâine dimineață în Observator matinal pentru previziunile zilnice, iar pentru mai multe detalii accesaţi site-ul astrologului Nicoleta Ghiriş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Vibraţia zilei din 3 septembrie: Surprize neplăcute şi atenţia la discuţiile amoroase