Antena Meniu Search
x

Zodiac carieră și bani 23 februarie 2019. Racii sunt puși pe cheltuit

Zodiac carieră și bani 23 februarie 2019. Pestii se pot alege cu ceva bani. Este posibil sa primeasca niste oferte tentante de a face investitii si n-ar strica sa le accepte.

de Redactia Observator

la 23.02.2019, 14:26

Vezi și

Zodiac carieră și bani 23 februarie 2019. Pestii se pot alege cu ceva bani. Este posibil sa primeasca niste oferte tentante de a face investitii si n-ar strica sa le accepte.

Berbecii au multe de facut in acest weekend si cel mai bine ar fi sa treaca pe hartie o ordine in care trebuie sa se ocupe de toate. Daca cineva se ofera sa ii ajute, nu ar trebui sa refuze.

Pentru Tauri se anunta o zi linistita. Au incheiat o saptamana agitata si acum se pot relaxa. Nu ar strica o mica escapada in afara orasului.

Astazi Gemeni vor purta o discutie legata de bani. Este o perioada buna pentru investitii si nu trebuie sa rateze momentul.

Racii vor cheltui foarte multi bani, ca să se vor simtă bine. Magazinele le vor fi cei mai buni prieteni astazi.

Leilor le place competitia, mai ales atunci cand au ceva asi in maneca. Mule dintre activitatile de astazi vor sta sub semnul reusitei.

Fecioarele simt nevoia de ceva nou in viata lor si isi vor indrepta atentia spre magazinele in care pot gasi tot ceea ce le trebuie in legatura cu un hobby.

Dragi Balante planuiti o plecare din oras. Nu dispuneti de mult timp sau de o caruta de bani, insa orice mica escapada o sa va prinda bine.

Scorpionii o vor lasa mai usor cu munca si se vor axa pe solutionarea problemelor familiale. Seara va fi una dedicata odihnei.

Sagetatorii au tendinta de a se lasa foarte usor influentati astazi si asta le-ar putea dauna serios in luarea deciziilor.

Rabdarea nu este punctul forte al nativilor Capricorn, insa nu vor avea incotro si va trebui sa se inarmeze cu aceaSta pentru a avea rezultatele astepate.

Iar Varsatorii vor avea parte de multe intamplari pozitive in plan emotional. Pe seara, este posibi sa se aleaga si cu ceva bani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Zodiac carieră și bani 23 februarie 2019. Racii sunt puși pe cheltuit