Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 25 mai 2019

Cu puţin curaj şi multă încredere în forţele lor, Gemenii ar putea, în sfârşit, să facă în carieră un pas de care s-au temut până acum, din nesiguranţă.

de Redactia Observator

la 25.05.2019, 11:19

Vezi și

Cu puţin curaj şi multă încredere în forţele lor, Gemenii ar putea, în sfârşit, să facă în carieră un pas de care s-au temut până acum, din nesiguranţă.

Racii ar putea întâmpina ceva conflicte la serviciu, din cauza firii lor încăpăţânate şi pentru că au impresia că viziunea lor este mereu cea mai potrivită.

Au luptat din greu până acum la capitolul bani, însă astăzi Leii decid să ia o pauză, să încerce să se bucure şi de micile plăceri ale vieţii şi să acorde atenţie şi planului familial.

Chiar dacă nu sunt prea favorizaţi de astre în plan financiar, Fecioarelor le poate surâde norocul la acest capitol fără să mişte un deget pentru asta.

Pe nativii Balanţă parcă îi calcă cineva pe nervi la locul de muncă. Este vorba de o persoană care le contestă fără încetare orice opinie, orice propunere a lor.

Scorpionii sunt atât de absorbiţi de nişte evenimente în viaţa lor, încât munca nu e nici măcar pe locul doi în viaţa lor zilele acestea.

Săgetătorii îşi setează un ţel, un ideal şi vor musai să îl atingă, însă ar face bine să se gândească dacă fac asta pentru că îşi doresc cu adevărat sau pentru că alte persoane le cer marea cu sarea.

Capricornii nu sunt cei mai chibzuiţi atunci când vine vorba de administrarea banilor. Ar putea fi tentaţi să irosească aproape tot ce au pe mici mofturi.

Un mic eşec, o nereuşită la serviciu îi ambiţionează pe Vărsători să muncească mai mult şi să îşi dorească să vadă şi ceilalţi de ce sunt ei capabili.

Hobby-urile nativilor Peşti ar putea căpăta contur astăzi. O pasiune a lor căreia îi dedică foarte mult timp s-ar putea transforma rapid într-o sursă de venit chiar.

Berbecii ar putea pleca într-o călătorie cu jobul sau să cunoască acolo o persoană care le-ar putea deschide multe uşi.

Taurii îşi fac planuri pentru creşterea veniturilor. Au idei noi de afaceri, de colaborari şi ar face bine să le pună cât mai repede în practică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 25 mai 2019