Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 26 mai 2019

Cineva le vânează succesul Gemenilor, aşa că, dragi nativi, fiţi mai cu băgare de seamă atunci când vă destăinuiţi cuiva.

de Redactia Observator

la 26.05.2019, 09:27

Vezi și

Cineva le vânează succesul Gemenilor, aşa că, dragi nativi, fiţi mai cu băgare de seamă atunci când vă destăinuiţi cuiva.

Racii ar cheltui şi ce nu au astăzi, pentru că pot pune ochii pe nişte lucruri foarte scumpe şi au impresia că portofelul lor e mai plin decât în realitate.

După o perioadă fructuoasă dar şi câteva zile mai dificile în plan financiar, iată că astrele ţin din nou cu nativii Leu, care pot obţine o sumă frumoasă de bani.

Şi Fecioarelor le surâde norocul la bani, cum spuneam şi mai devreme, le-ar putea veni ceva câştiguri dintr-un hobby, dintr-o pasiune.

Balanţele devin tot mai suspicioase la locul de muncă, au impresia că cineva le pune beţe în roate şi se grăbesc chiar să facă acuzaţii.

Scorpionii pot da o mână de ajutor unei persoane, sperând că binele le va fi răsplătit, însă ar putea fi dezamăgiţi.

Un pas spre viitor prevăd astrele în cazul Săgetătorilor, însă sunt sfătuiţi ca pe noul drum să fie mai responsabili, pentru că norocul chior nu îi va însoţi la nesfârşit.

Capricornii decid să facă ceva investiţii în casă, în garderobă, poate şi în ce priveşte micile lor mofturi.

Mai devreme sau mai târziu, Vărsătorii sunt nevoiţi să facă o alegere în ce priveşte jobul lor. Să aleagă confortul financiar şi mai multă muncă sau linişte şi timp liber.

Peştii sunt sfătuiţi să nu mai trateze chiar cu atât de multă seriozitate greutăţile la serviciu, pentru că nu le va ridica nimeni o statuie dacă se stresează mai mult sau dacă muncesc peste măsură.

Berbecii sunt sfătuiţi să lase munca în plan secund, să evite chiar şi să îşi facă planuri de viitor, pentru că au nevoie de detaşare ca de aer de o perioadă.

Taurii trebuie să îşi facă musai un plan de economii, pentru că tind să fie foarte cheltuitori, iar astrele prevăd o subţiere serioasă a bugetului zilele următoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 26 mai 2019