Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 6 iulie 2019

Racii sunt hotărâţi să schimbe tactica de lucru la serviciu, să fie mai responsabili, iar strategia se va dovedi un succes.

de Redactia Observator

la 06.07.2019, 09:34

Vezi și

Racii sunt hotărâţi să schimbe tactica de lucru la serviciu, să fie mai responsabili, iar strategia se va dovedi un succes.

Nativii Leu sunt în centrul atenţiei la evenimentele de astăzi unde se poate ivi o propunere de colaborare.

Deşi vă temeţi să greşiţi, dragi Fecioare, asta vă poate ajuta mai mult decât aţi crede. Eşecurile, uneori, sunt cea mai bună lecţie.

Balanţele pot fi luate prin surprindere de recompensele pe care le primesc la serviciu. Mai ales că au cam tras chiulul în ultima vreme.

Chiar dacă lucrează mai eficient pe cont propriu, astăzi Scorpionii pot fi nevoiţi să muncească în echipă, lucru care îi va nemulţumi.

Săgetătorii se grăbesc să tragă concluzii şi să anticipeze decizii, înainte de a avea un rezultat la serviciu. Puţin mai multă încredere în sine.

Capricornilor nu prea le surâde norocul la serviciu. Sunt apatici, delăsători, iar asta le poate aduce numai ghinioane.

Vărsătorii au emoţii în privinţa unui proiect nou început, însă paşii făcuţi până acum anunţă rezultate fantastice.

Dacă vorbim de norocoşii zilei în plan financiar, atunci cu siguranţă Peştii se impun în faţa tuturor celorlalţi nativi.

Berbecii ar putea întâmpina mici obstacole la nişte întâlniri de afaceri, însă vor reuşi ieşi din toate încurcăturile.

Taurii sunt încurajaţi de o persoană dragă să facă dintr-un hobby al lor o afacere, iar aprecierile primite îi pun pe gânduri.

Dacă cineva vă pune beţe în roate la serviciu, dragi Gemeni, nu încercaţi să răspundeţi cu aceeaşi monedă, ci să treceţi cu vederea orice răutate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 6 iulie 2019