Antena Meniu Search
x

Zodiacul dragostei, 13 aprilie 2019

Berbecii sunt sfatuiti sa nu se streseze astazi prea mult legat de un eveniment in familie. Sa lase lucrurile sa vina de la sine, pentru a se bucura mai mult de clipele langa cei dragi.

de Redactia Observator

la 13.04.2019, 11:17

Vezi și

Berbecii sunt sfatuiti sa nu se streseze astazi prea mult legat de un eveniment in familie. Sa lase lucrurile sa vina de la sine, pentru a se bucura mai mult de clipele langa cei dragi.

Dragi Tauri, chiar daca o discutie cu persoana iubita va scoate din minti, este important sa ramaneti calm. Relatia voastra sta oricum pe un butoi cu pulbere.

Nu aceleasi previziuni au astrele si pentru Gemeni, nativi care au parte de un weekend de poveste langa partenerul lor, cel mai probabil intr-o plimbare sau calatorie in doi.

Vesti importante in plan personal pentru nativii Rac! E vorba de noutati despre cineva din familie, poate de casatoria cuiva sau de aparitia unui copil.

Cuvantul de ordine astazi pentru Lei este relaxarea. O plimbare departe de casa, poate chiar in afara tarii este o idee excelenta pentru a-si petrece weekendul.

Fecioarele uita o promisiune facuta celor dragi si risca sa ii supere pe acestia, care asteptau cu nerabdare un ajutor din partea lor.

Dragi Balanţe, nu va grabiti sa faceti cele mai sumbre scenarii la auzul unei vesti. Este posibil sa aflati de niste probleme de sanatate, insa lucrurile nu sunt atat de grave.

Scorpionii sunt astazi vedetele zodiacului. Au o stare de spirit excelenta, sunt in centrul atentiei oriunde ajung, iar la petreceri. sufletul distractiei.

Săgetătorii sunt umarul de sprijin si omul pe care se pot baza cei din familie. Nu sunt ei cei mai responsabili intotdeauna, insa astazi sunt demni de toata increderea.

Capricornii decid ca astazi sa nu conteze nimeni si nimic in afara de ei. Au nevoie de momente doar cu ei insisi, pentru a-si pune putina ordine in ganduri si foarte bine fac.

Pentru Vărsători sunt excluse astazi calatoriile, plimbarile lungi si in general lucrurile care ii pot solicita foarte tare, pentru ca au mare nevoie de odihna.

Peştii isi pot exersa talentul de. manipulatori, incercand sa obtina niste avantaje de la un apropiat. Viclenia este, de altfel, unul din punctele lor forte, asa ca au mari sanse sa le si reuseasca planul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Zodiacul dragostei, 13 aprilie 2019