Antena Meniu Search
x

Zodiac dragoste, 19 noiembrie 2018. Capricornii se îndrăgostesc de o persoană atrăgătoare

Zodiac dragoste 19 noiembrie 2018. Cupidon îşi face de lucru chiar de la începutul săptămânii. Capricornii sunt loviţi de săgeţile sale şi le poate pica cu tronc o persoană foarte atrăgătoare. 

Vezi și

Zodiac dragoste 19 noiembrie 2018. Cupidon îşi face de lucru chiar de la începutul săptămânii. Capricornii sunt loviţi de săgeţile sale şi le poate pica cu tronc o persoană foarte atrăgătoare.

SCORPIONII își dedică toată ziua unei persoane din familie. Cineva drag își pune toată încrederea în ajutorul lor și nu vor să dezamăgească.

SAGETATORII caută să implice în câteva activități noi alături de persoană iubita, pentru că vor să alunge monotonia din relația lor. Se pot înscrie împreună chiar la un curs de dans sau de teatru.

O persoană nou apărută, foarte atrăgătoare le cam da liniștea peste cap CAPRICORNILOR. Se poate naște o poveste cu scântei, chiar dacă nu erau pregătiți pentru asta acum.

Un cadou sau o invitație într-o călătorie în afară țării le-ar putea însenina nu numai ziua, ci întreagă săptămâna VARSATORILOR. Vor primi propunerea cu inima deschisă, pentru că aveau mare nevoie de asta.

PEȘTII aleg să se ocupe mai mult de ei înșiși. O dată la ceva timp e bine să dea dovadă de puțin egoism și să se pună pe primul loc.

BERBECII au astăzi motiv de sărbătoare! Primesc o veste foarte bună și vor celebra momentul alături de persoană iubita și de prieteni.

TAURII se chinuie să îi facă pe plac partenerului, iar asta îi poate obosi. E adevărat că flacăra trebuie menținută, dar li se recomandă să aibă grijă să nu fie doar ei cei care își doresc asta.

O persoană cu care au tot flirtat în ultima vreme le da semnale GEMENILOR că e timpul pentru ceva mai mult, iar astrele prevăd un început foarte promițător.

RACII trebuie să accepte că rezolvarea unor probleme în relația cu persoană iubita nu ține doar de ei. E posibil să apară niște obstacole peste care greu vor trece.

LEII trăiesc momente de spiritualitate. Se gândesc la ceea ce au, la ceea ce fac și simt nevoia să mulțumească unei persoane dragi pentru punctul în care au ajuns.

Nativii FECIOARĂ sunt cam capricioși astăzi. Vor cu tot prețul să se impună în față partenerului și nu acceptă nici în ruptul capului că ar putea greși undeva.

O zi plină de energie pozitivă și mult zâmbet pentru BALANȚE. Își fac ceva planuri de călătorie în curând, iar asta îi va ține că pe jar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Horoscop » Zodiac dragoste, 19 noiembrie 2018. Capricornii se îndrăgostesc de o persoană atrăgătoare