Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 11 octombrie 2019

Orice efort, dragi Balanţe este mai uşor de dus, dacă se împarte la doi. Munca în echipă este o idee minunată pentru voi zilele acestea.

de Redactia Observator

la 11.10.2019, 10:53

Vezi și

Orice efort, dragi Balanţe este mai uşor de dus, dacă se împarte la doi. Munca în echipă este o idee minunată pentru voi zilele acestea.

O ocazie rară s-ar putea să le surâdă Scorpionilor. Vorbim de şansa de a promova la locul de muncă actual sau chiar de a primi un alt job, mult mai bine plătit.

Săgetătorii dau tot ce pot pentru a scăpa de nişte responsabilităţi pe care nu le mai vor nici în ruptul capului.

Lucru care s-ar putea să le reuşească Capricornilor, de altfel. Aceşti nativi parcă au tras un loz norocos, astrele prevăd pentru ei multe împliniri profesionale de acum.

Vărsătorii sunt complet detaşaţi de ceea ce se întâmplă la serviciu. Îşi doresc din suflet câteva zile în care să nu se mai gândească la program sau la responsabilităţi.

În timp ce Peştii sunt la polul opus astăzi, aproape că îşi neglijează familia, prietenii şi se dedică în totalitate unui proiect la serviciu pe care doresc să îl finalizeze cât mai repede.

După o săptămână de alergătură, când tot ce visau era doar să se relaxeze, Berbecii parcă au şi mai mult de muncă. Efortul va fi răsplătit însă pe măsură, spun astrele.

Veşti bune în plan sentimental pentru Tauri, dar nu şi în ce priveşte banii. Li se recomandă să facă ceva economie, pentru că îi aşteaptă vremuri tulburi la acest capitol.

Gemenii simt că au cam intrat în monotonie la serviciu, parcă nu mai simt entuziasmul de altădată, aşa că îşi fac planuri să îşi îmbunătăţească viaţa profesională.

Şi acasă şi la serviciu, totul le merge Racilor exact aşa cum au planificat, aşa că pot lua o pauză de la muncă zilele acestea, fără să se simtă vinovaţi.

Simţul ascuţit în afaceri al Leilor nu îi înşală aproape niciodată, aşa că, dacă simt că e momentul să dea startul unui nou proiect, înseamnă că nu trebuie să mai stea pe gânduri.

Fiind început de weekend, Fecioarele, care nici până acum nu au avut prea mult spor la serviciu, nu vor să mişte un deget.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 11 octombrie 2019