Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 29 ianuarie 2019

Încrederea nativilor Gemeni le aduce mai mult succes în carieră decât munca în sine. Iar pentru Raci, este o zi prielnică investiţiilor.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 29.01.2019 , 11:11

Încrederea nativilor Gemeni le aduce mai mult succes în carieră decât munca în sine. Iar pentru Raci, este o zi prielnică investiţiilor.

Dragi Vărsători, continuati sa investiti cat de mult efort puteti in proiectul la care lucrati, pentru ca astrele spun ca succesul este pe cale sa va surada.

Peştii pot pleca intr-o calatorie de afaceri, au sansa chiar sa li se propuna un proiect mai indelungat departe de casa, lucru ce ii va entuziasma.

Vezi și

Berbecii nu stau prea bine astazi nici in plan profesional. Au acumulat mult stres si tensiune, asa ca o zi libera, fara prea multe de facut, le-ar prinde de minune.

Daca lucrurile nu merg atat de bine in afaceri sau la serviciu, dragi Tauri, incercati sa nu aruncati vina asupra cuiva.

Increderea in sine a Gemenilor le va ghida pasii exact acolo unde vor sa ajunga, fara prea mari batai de cap, dar le va atrage, deopotriva si mici invidii din partea celor din jur.

O zi prielnica achizitiilor importante in cazul Racilor. Vorbim de sume mari de bani, asa ca nu este exclusa achizitionarea unei masini sau chiar a unei case.

Leii sunt extrem de preocupati de partea financiara. Cauta sa faca bani din orice, pentru ca au pus ochii pe ceva valoros si vor numaidecat sa si aiba acest lucru.

Zi cu noroc in intalnirile de afaceri pentru Fecioare. Acesti nativi se fac remarcati prin intuitia si simtul lor practic.

Nativilor Balanţă nu le sta gandul la munca astazi. Se gandesc numai la iesiri, calatorii si sunt cu totul distrati la serviciu.

Scorpionii vor sa ajute pe cineva intr-o problema la serviciu, insa se aleg in final cu reprosuri din partea acestei persoane, lucru care ii va dezamagi foarte tare.

Săgetătorii au atat de multe de facut astazi si trebuie sa se imparta in multe directii. Prea multe sarcini va pot epuiza, acordati atentie si odihnei.

Capricornii parca sunt bomba de energie inepuizabila. Se implica in o multime de proiecte si chiar reusesc sa duca la bun sfarsit tot ce au de facut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 29 ianuarie 2019