Antena Meniu Search
x

Zodiacul zilei, 25 decembrie 2019

Horoscopul zilei de 25 decembrie. Renii au adus veştile bune din partea astrelor împachetate frumos, cu tot fundiţă roşie.

de Redactia Observator

la 25.12.2019, 08:19

Vezi și

Horoscopul zilei de 25 decembrie. Renii au adus veştile bune din partea astrelor împachetate frumos, cu tot fundiţă roşie.

Aşadar, să începem cu nativii Capricorn care au pregătite listele. De la cadouri şi pâna la meniu, aţi organizat tot, iar acum ar fi cazul să vă relaxaţi.

Vărsătorii în schimb au lăsat totul pe ultima sută de metri şi au pretenţia ca cei dragi să se ocupe de tot. Aţi putea fi dezamăgiţi pentru este rândul vostru să fiţi Moş Crăciun, aşa că mobilizaţi-vă şi recuperaţi timpul pierdut.

Planul sentimental este foarte bine aspectat dacă vorbim de Peşti. Cei aflaţi într-o relaţie vor trece la un alt nivel, iar cei singuri vor auzi clopoţei care prevestesc o poveste de dragoste.

În programul Berbecilor s-ar putea strecura o călătorie neaşteptată către... Polul Nord, pe care nu ar trebui să o amâne chiar dacă sunt total nepregătţi şi nu au bagajele făcute.

Taurii vor petrece în familie, iar cel mai frumos cadou pe care îl pot oferi este timpul lor. Sunteţi preocupaţi de ce se întâmplă la job, însă, astrele vă recomandă să lăsaţi deoparte orice ţine de locul de muncă.

Nativii Gemeni au multe activităţi gospodăreşti de făcut, iar a doua parte a zilei o pot dedica prietenilor. În plan sentimental e posibil să apară mici conflicte, însă, veţi trece uşor peste ele.

Iubire la cote maxime şi o poveste clasică de Crăciun pot trăi Racii. Veştile legate de relaţia voastră - o logodnă, o căsătorie sau, de ce nu, o sarcină, sunt cele care vă aduc momente de neuitat.

Şi pentru Lei va fi o zi plină de iubire, însă, în plan familial. Ar fi bine să vă concentraţi pe relaţiile cu cei dragi şi mai ales cu rudele pe care nu le-aţi mai văzut de mult. În plus, este un moment perfect să rezolvaţi orice neînţelegeri.

Fecioarele vor avea parte de o atmosferă frumoasă acasă, foarte multă alergătură şi cadouri de împachetat. Însă tind să uite de propria persoană şi să se extenueze prea mult cu aceste pregătiri.

Balanţele care pleacă într-un city break ar trebui să-şi lase agenda flexibilă, pentru că se pot întâmpla multe lucruri neprevăzute. Fie că este de bine sau de rău, astrele vă recomandă să nu fiţi impulsive.

Scorpionii sunt un fel de ajutoare ale Moşului pentru că au pregătit totul în detaliu. Nu vă aşteptaţi să fiţi lădaţi de toată lumea pentru efortul vostru, dar păstraţi-vă spiritul săbătorilor.

Iar pentru nativii Săgetător ziua de astăzi va fi ca o cursă cu sania. Relații, situație financiară sau job, totul zboară rapid spre un nivel mai înalt, aşa ţineţi ochii larg deschişi ca să nu rataţi clipele importante.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Zodiacul zilei, 25 decembrie 2019