Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care se despart în luna Decembrie. Povestea lor de dragoste se va încheia!

Luna Decembrie va fi nefericită din punct de vedere sentimental pentru trei zodii. Vor pune punct relaţiei pe care o au sau vor primi papucii de la persoana iubită.

Zodii care se despart în luna Decembrie
Ei sunt nativii care se despart în Decembrie - Unsplash

Luna Decembrie va fi nefericită din punct de vedere sentimental pentru trei zodii. Vor pune punct relaţiei pe care o au sau vor primi papucii de la persoana iubită.

Îşi vor găsi fericirea ieşind dintr-o relaţie toxică, vor învăţa mai multe despre propria persoană sau vor primi o lecţie de viaţă, din cauza comportamentului inadecvat.

Peşti

Mofturile şi temperamentul dificil al Peştilor le va aduce suferinţa în luna Decembrie. Partenrul/a lor va obosi să îşi mai bată capul şi în loc să se mai certe, va pune punct relaţiei cu nativul Peşti. Aceştia vor fi cel mai probabil lăsaţi cu ochii în soare de partenerii lor şi nu îşi vor găsi fericirea, până în momentul în care nu îşi vor schimba comportamentul. Trebuie să învăţaţi să îi respectaţi pe cei din jur şi să le aduceţi fericirea, pentru a primi aceleaşi beneficii înapoi.

Pe acelaşi subiect

Balanţă

Balanţele vor lua o decizie destul de grea, dar benefică pentru starea lor pishică. Cel mai probabil au rezistat într-o relaţie destul de toxică, dar nu şi-au găsit scăparea, fiindu-le teamă de necunoscut. Singurătatea îi sperie, motiv pentru care au ales nefericirea în cuplu, ca pe o obişnuinţă şi au amânat momentul în care să vadă ce este fericirea cu adevărat. În decembrie însă, toată această poveste se va încheia şi îşi vor putea lua viaţa de la capăt. Cine ştie, poate în 2019, Balanţele îşi vor găsi cu adevărat sufletul-pereche.

Scorpion

Scorpionii vor decide în luna Decembrie că au nevoie de o pauză şi de o perioadă de singurătate. Nu pentru că nu au în prezent o relaţie bună, sănătoasă, ori pentru că partenerul/a nu este fidel/ă, ci pentru că pur şi simplu nu se mai simt ei în stare să menţină o viaţă amoroasă şi nu îşi vor dori să îi facă rău persoanei iubite, din cauza stării lor de o indiferenţă totală. Aceşti nativi au nevoie să se cunoască pe ei înşişi întâi, să petreacă timp singuri, departe de agitaţia cotidiană pentru a înţelege mai bine ce îşi doresc de la viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care se despart în luna Decembrie. Povestea lor de dragoste se va încheia!