Antena Meniu Search
x

Zodiile care se potrivesc perfect. Cu cine te înţelegi de minune într-o relaţie, în funcţie de zodia ta

Compatibilitatea între zodii este foarte importantă. Sunt nativi care se înţeleg de minune, iar alţii care se pot potrivi la prima apariţie, dar nu vor reuşi niciodată să se înţeleagă într-o relaţie amoroasă.

Compatibilităţi între zodii
Care este partenerul ideal, în funcţie de zodie - Pixabay

Compatibilitatea între zodii este foarte importantă. Sunt nativi care se înţeleg de minune, iar alţii care se pot potrivi la prima apariţie, dar nu vor reuşi niciodată să se înţeleagă într-o relaţie amoroasă. În funcţie de temperamentul zodiei tale, poţi afla ce alt nativ îţi poate deveneni partenerul ideal într-o relaţie lungă şi frumoasă.

 Astrologii ne sfătuiesc să ţinem cont de aceste semne, dacă dorim să găsim fericirea în cuplu. 

Berbec

Berbecii sunt înnebuniţi după excursii şi aventuri, motiv pentru care au nevoie de un partener/o parteneră perfect/ă pentru călătoriile lungi. 

Zodii compatibile: Vărsător, Leu, Săgetător, Gemeni, Berbec

Taur

Taurii sunt loiali şi credincioşi, astfel că idealul lor în dragoste trebuie să îndeplinească aceleaşi condiţii. Nu vor fi niciodată atraşi de persoanele care caută distracţii, ei îşi doresc relaţii serioase, de viaţă.

Zodii compatibile: Fecioară, Capricorn, Rac şi Peşti

Gemeni 

Acest semn zodiacal este cunoscut pentru personalitatea sa dublă. Gemenii sunt întotdeauna nehotărâţi, nu ştiu ce să mănânce, unde să meargă în vacanţă sau ce culoare să aleagă pentru a decora casa. Persoanele calme, înarmate cu multă răbdare, pot fi parteneri ideali ai Gemenilor. 

Zodii compatibile: Vărsător, Balanță, Leu, Gemeni și Berbec

Rac

Racii sunt o fire romantică, iubitoare şi plină de speranţă. Le plac surprizele frumoase, mai ales dacă includ trandafiri, lumânări sau o excursie inedită. Partenerul/partenera perfectă trebuie să ştie să-i răsfeţe şi să le fie alături. 

Zodii compatibile: Scorpion, Taur, Peşti, Fecioară şi Rac

Leu 

Leii pot părea destul de complicaţi, fiind semne romantice şi totuşi cu picioarele pe pământ. Preferă relaţiile serioase, dar nici petrecerile sau distracţiile nu-i deranjează. 

Zodii compatibile: Balanţă, Berbec, Fecioară, Gemeni și Săgetător

Fecioară

Fecioarele detestă trădarea şi nu vor accepta în viaţa lor o persoană care a călcat strâmb în trecut. Are nevoie de foarte multe dovezi pentru a prinde încredere în cineva, aşa că dacă vă doriţi o relaţie cu acest semn zodiacal, trebuie să faceţi tot posibilul să-i demonstraţi că vă poate considera loial/ă.

Zodii compatibile: Rac, Capricorn, Scorpion și Taur

Balanţă 

Balanţa este cel mai stabil semn al zodiacului. Nu cere lucruri extraordinare, nu are aşteptări mari. Va oferi exact ceea ce primeşte. În concluzie, o relaţie cu o Balanţă poate fi rai sau iad, totul depinde de voi. 

Zodii compatibile: Săgetător, Balanţă, Taur, Leu şi Vărsător

Scorpion

Energici şi pasionali, Scorpionii au nevoie de un partener/o parteneră care să le fie un aliat la nevoie, un frate/soră, un părinte, toate la un loc. Îşi vor oferi toată încrederea şi dragostea şi nu vor înceta să-şi surprindă partenerul/a cu fiecare ocazie. 

Zodii compatibile: Peşti, Scorpion, Rac, Fecioară și Capricorn

Săgetător

Săgetătorii sunt semne impulsive, agitate care au nevoie de libertate. Nu vor renunţa niciodată într-o relaţie în care se vor simţi constrânşi, mai ales dacă partenerul/partenera nu le vor permite să petreacă timp şi singuri sau alături de prieteni. 

Zodii compatibile: Săgetător, Leu, Berbec, Balanță, Rac și Vărsător

Capricorn

Capricornii preferă să fie alături de oameni care împărtășesc multe dintre interesele lor. Visează la o relaţie perfectă în care partenerul/partenera să le fie cel mai bun prieten. Sunt deschişi, sociabili şi adoră petrecerile sau plimbările în aer liber.

Zodii compatibile: Taur, Fecioară, Scorpion şi Peşti

Vărsător

Vărsătorii se îndrăgostesc foarte greu, dar când o fac, depun toată încrederea, loialitatea şi nu îşi permit să calce strâmb. Aceste semne sunt sincere şi preferă ca partnerul/partenera să fie o persoană cu aceleaşi calităţi. 

Zodii compatibile: Berbec, Vărsător, Balanţă, Gemeni şi Săgetător

Peşti

Peştii, semne sensibile şi creative, visează la o iubire pură, în care partenerul/partenera să li se dedice întru totul. Imaginea unei relaţii perfecte întruchipează mult romantism, plimbări în toată lumea şi seri liniştite, de familie. 

Zodii compatibile: Taur, Scorpion, Fecioară, Rac și Capricorn

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Zodiile care se potrivesc perfect. Cu cine te înţelegi de minune într-o relaţie, în funcţie de zodia ta