Antena Meniu Search
x

Mădălina Nicoleta Tanasă, una dintre studentele IMA: "Prima transmisiune LIVE nu o voi uita niciodată!"

“I’m a star” (IMA STAR) este cea mai noua rubrica din Observatorul matinal sustinuta exclusiv de absolvent ai Intact Media Academy. Fie ca este vorba de prezentarea horoscopului matinal sau a știrilor mondene, “I’m a Star” este rezervată celor mai talentati fosti si actuali studenti IMA

“I’m a star” (IMA STAR) este cea mai noua rubrica din Observatorul matinal sustinuta exclusiv de absolvent ai Intact Media Academy. Fie ca este vorba de prezentarea horoscopului matinal sau a știrilor mondene, “I’m a Star” este rezervată celor mai talentati fosti si actuali studenti IMA

Mădălina Nicoleta Tanasă este unul dintre reporterii prezentatori care a aparut deja la Observatorul matinal. Mădălina face parte din cea mai recentă generatie de studenti Intact Media Academy.

Ce ți-a adus toată experiența de la IMA?

Experiența IMA a fost una inedită, care mi-a adus numai satisfacții. Am acumulat multe informații atât legate de jurnalism, cât și de televiziune. Am făcut foarte mult exercițiu practic pe parcursul celor 3 luni de cursuri, cu cei mai buni traineri.

Ce ți-a plăcut cel mai mult în perioada în care ai învățat la IMA?

Nu cred că există un singur lucru, ci sunt cu siguranță mai multe. Unul dintre preferatele mele pot spune că au fost simulările de live. Cu multe emoții ce-i drept se derulau aceste exerciții, dar în final reușeam să duc o transmisiune în direct până la capăt cu brio.

Cum te simți acum, la finalul școlii?

Simt că povestea IMA continuă la un alt nivel. Un nivel care ne permite să punem în practică tot ceea ce am învățat pe parcursul a celor 3 luni de cursuri. Dacă în cadrul cursurilor încercam să asimilăm cunoștințe și prin metode mai joviale, acum în cadrul practicii de la Observator Matinal, lucrurile stau cât se poate de serios.

Ai încuraja și alți oameni să se înscrie? De ce?

Încurajez și voi încuraja cu toată încrederea și convingerea, asta pentru că pot să împărtășesc o experintă proprie de neuitat, o evoluție profesională și de ce nu, și un alt stil de viață. Zilele trecute am fost sunată de o potențială viitoare cursantă să mă întrebe de cursurile IMA. Am răspuns foarte franc la toate întrebările ei și am sfătuit-o să aibă curaj și cu ambiție va reuși.

Care sunt lucrurile pe care le-ai descoperit despre tine după ce ai terminat cursurile? Ceva ce nu știai despre tine.

Au fost lucruri pe care mi le-am confirmat. Cu toată modestia, ambiția și profesionalismul au fost cuvântele de ordine. Au fost momente când nu reușeam să fiu la nivelul așteptărilor mele sau ale trainerilor, iar de fiecare dată nu îmi pierdeam ambiția de a reuși să fiu la înălțime.

Te numeri printre norocoșii care au putut pune în practică tot ceea ce au învățat la IMA. Cum a fost primul live? Ai avut emoții, simți că te-ai descurcat bine?

Bafta a fost și de partea mea, astfel că mă număr printre cei care dăm contur proiectului I’MA STAR în cadrul Observatorului matinal. Prima transmisiune LIVE nu o voi uita niciodată! Am avut câteva emoții firești, dar constructive, care nu m-au împiedicat să transmit publicului cele mai actuale știri mondene.

Care au fost temerile pe care ți le-ai învins?

Încă de la primele cursuri, trainerii ne învață și ne împărtășesc trucuri pentru a depăși emoțiile. Ei bine, și pentru mine au reprezentat un impediment, pe care l-am înlăturat ușor, ușor.

Care sunt planurile tale profesionale?

Planuri mărețe – poate părea un clișeu, dar nu este. Vreau să evoluez cât mai mult posibil în lumea televiziunii. Am făcut deja un pas important în domeniu și vreau să fac și următorii pași spre o carieră de succes.

Ce alte pasiuni ai?

Dacă mă întreba cineva până acum, televiziunea era o pasiune. Acum e mult mai mult de atât... În categoria pasiunilor încadrez ca multe dintre tinerele domnișoare, fotografia. Îmi place să pozez și să mă las fotografiată. În timpul liber ador să merg cu fratele meu mai mic pe bicicletă, lucru care ne relaxează enorm.

Care sunt lucrurile cu care te mândrești cel mai mult?

Cum spuneam și la una dintre întrebările precedente, modestă din fire, îmi place ca oamenii să mă decopere și să mă aprecieze ei. Mă face fericită tot ceea ce am realizat până în prezent și aștept cu nerăbdare cu ce va urma să mă surprindă viața.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » IMA STAR » Mădălina Nicoleta Tanasă, una dintre studentele IMA: "Prima transmisiune LIVE nu o voi uita niciodată!"