Antena Meniu Search
x

Continuă înscrierile la Intact Media Academy, prima serie din 2018! (Video)

Intact Media Academy, şcoala de televizune a trustului nostru, continuă înscrierile pentru prima serie din acest an la cursurile de Prezentator şi Reporter TV.

Vezi și

Intact Media Academy, şcoala de televizune a trustului nostru, continuă înscrierile pentru prima serie din acest an la cursurile de Prezentator şi Reporter TV. Sute de absolvenţi din generaţiile anterioare sunt deja jurnalişti recunoscuţi şi lucrează în redacţia Observator - Antena 3, dar şi în toate celelalte televiziuni.

Timp de trei luni, cursanţii IMA vor învăţa de la Alessandra Stoicescu, Sabina Iosub, Carmen Avram, Dan Negru, Dani Oţil, Cristian Brancu, Adriana Pava sau Trestiana Vanghele, dar și de la mine, totul despre televiziune. De asemenea vor face practică în toate redacţiile Intact Media Group: Antena 1, Antena 3 şi Antena Stars, vor participa la emisiuni şi îşi vor putea alege viitoarea carieră: ştiri sau divertisment.

Vă puteţi înscrie în continuare pe site-ul intactmediaacademy.ro. De asemenea, un nou curs de make up începe curând. Nu rataţi înscrierile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » IMA STAR » Continuă înscrierile la Intact Media Academy, prima serie din 2018! (Video)