Antena Meniu Search
x

6 ani de Lajumate.ro!

Site-ul de anunțuri Lajumate.ro sărbătorește 6 ani de la lansare, pe 21 octombrie. Șase ani în care Lajumate.ro a devenit mai mult decât un site de anunțuri online; este o comunitate veritabilă ce vine în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor să le fie cât mai ușor să vândă sau să se decidă asupra produsului/ serviciului potrivit.

de Redactia Observator

la 19.10.2021, 13:53

6 ani de Lajumate.ro!
6 ani de Lajumate.ro! - Lajumate.ro

Anticipând nevoile pieței de anunțuri online, site-ul Lajumate.ro s-a impus prin profesionalism și inovație și a ajuns la aproape un milion de anunțuri gratuite pe care le-a grupat în 10 mari categorii: Auto-Moto-Nautic, Imobiliare, Electronice-Electrocasnice, Casă-Gradină, Modă-Frumusețe, Mămici și pitici, Afaceri-Servicii, Locuri de muncă, Animale-Agro-Industrie, Sport-Hobby-Timpul tău liber. În mai puține cuvinte... de toate pentru toți.

De-a lungul celor șase ani de existență, site-ul Lajumate.ro și-a construit o comunitate solidă, care să răspundă nevoilor utilizatorilor, fie ei vânzători ori cumpărători.

Vrei să îți schimbi mașina însă, înainte de asta, trebuie să găsești un cumpărător pentru cea pe care o ai acum? Nimic mai ușor! În secțiunea ghidul vânzătorului, utilizatorii sunt sfătuiți cum să formuleze anunțuri clare, care oferă informații complete și corecte despre produsele sau serviciile oferite, fie că e vorba despre o locuință, un laptop sau pătuțul copilului după ce i-a rămas mic.

Se apropie vreo aniversare importantă și nu ai idei de cadou? În secțiunea ghidul cumpărătorului, utilizatorii găsesc inspirație pentru cadourile de Crăciun, cum să evite țepele din mediul online și cum să se ajute de filtrele puse la dispoziție pe platforma Lajumate.ro pentru a ajunge cât mai repede și cât mai ușor la produsele pe care și le doresc.

În ultimii șase ani, milioane de români și-au căutat casă nouă și mașină pe Lajumate.ro. Folosește și tu aplicația Lajumate.ro să adaugi un anunț video. Cu siguranță îți vei impresiona cumpărătorii și îți crești șansele de a vinde rapid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » 6 ani de Lajumate.ro!