Antena Meniu Search
x

A fost diagnosticată cu cancer. I s-a spus că mai are puţin de trăit. Are un picior amputat. Cu toate astea, a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi bloggeri de lifestyle din lume (FOTO)

Mama Cax, o femeie bolnavă de cancer, al cărei picior drept a fost amputat de către medici, poate oferi acum lecţii de viaţă oricui, după ce a devenit unul dintre cei mai de succes bloggeri de lifestyle, în ciuda condiţiei sale.

Mama Cax, o femeie bolnavă de cancer, al cărei picior drept a fost amputat de către medici, poate oferi acum lecţii de viaţă oricui, după ce a devenit unul dintre cei mai de succes bloggeri de lifestyle, în ciuda condiţiei sale.

Cax a primit diagnosticul de cancer la vârsta fragedă de numai 14 ani şi tot atunci, medicii i-au spus că ar mai avea doar trei săptămâni de trăit.

Din fericire, femeia a supravieţuit şi acest lucru a ambiţionat-o în viaţă, mai ales în cariera pe care şi-a ales-o.

Aceasta a supravieţuit într-un mod miraculos, dar îngrozitoarea boală a lăsat un semn greu de neobservat. Medicii au fost nevoiţi să îi amputeze piciorul drept al femeii.

S-ar putea crede că cineva ar fi devastat după o situaţie de genul acesta, dar Cax a preferat o abordare pozitivă a vieţii.

Mama Cox nu a vrut nicio secundă să îşi plângă de milă şi prin muncă, a devenit unul dintre cei mai faimoşi bloggeri de Fashion, Beauty şi LifeStyle din lume.

“Eu recunosc cât de norocoasă sunt şi recunosc că mulţi nu îşi pot permite tratamente medicale destinate persoanelor cu handicap, asta fiind o discriminare fără precedent, cu care se confruntă toată lumea”, a declarat Mama Cax, pentru site-ul Bored Panda.

Când a fost întrebată ce a ajutat-o să meargă mai departe, aceasta a spus:

“Cred că umanitatea sau lipsa ei mă ajută să merg mai departe. Văzând toată bunătatea din lume şi oamenii care m-au sprijinit în călătoria mea, mă face să mă simt ca şi cum nu ar trebui să renunţ.”

Acum, Mama Cax este o tânără de succes. Aceasta are un blog despre călătorie, mâncare şi modă şi este o sursă de inspiraţie pentru mulţi dintre cei care îi citesc textele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » A fost diagnosticată cu cancer. I s-a spus că mai are puţin de trăit. Are un picior amputat. Cu toate astea, a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi bloggeri de lifestyle din lume (FOTO)