Antena Meniu Search
x

Aceste imagini AU LUAT CU ASALT reţelele de socializare! S-a întâmplat într-un spital şi milioane de oameni au reacţionat (GALERIE FOTO)

Mai multe imagini surprinse într-un spital din provincia chineză Shapingba au luat cu asalt reţelele de socializare, milioane de oameni reacţionând.

Mai multe imagini surprinse într-un spital din provincia chineză Shapingba au luat cu asalt reţelele de socializare, milioane de oameni din lumea întreagă reacţionând.

Fotografiile au fost făcute în spitalul Xinqiao şi surprind un cuplu de tineri chinezi. Cel care i-a fotografiat spune că cei doi au ajuns în spital purtând fiecare pantofii celuilalt. 

El purta o pereche de pantofi roz, cu tocuri; ea era încălţată cu papucii iubitului.

Pe acelaşi subiect

O imagine care nu poate rămâne neobservată, comenteză cel care i-a fotografiat pe cei doi tineri. Tot el a explicat întâmplarea: se pare că tânăra nu se simţea bine, iar pantofii cu toc nu făceau decât să agraveze situaţia. Aşa că, iubitul ei s-a oferit să facă schimb de încălţări. 

Imaginile au fost postate pe reţelele de socializare şi au impresionat milioane de oameni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Aceste imagini AU LUAT CU ASALT reţelele de socializare! S-a întâmplat într-un spital şi milioane de oameni au reacţionat (GALERIE FOTO)