Antena Meniu Search
x

LACRIMI şi DURERE pentru Vali, Felix şi Traian, cei trei prieteni morţi în CARNAGIUL din Medgidia! "Aţi plecat mult prea devreme!"

Trei prieteni şi-au pierdut viaţa, iar al patrulea este în comă, în urma groaznicului accident produs ieri după-amiază, pe DN 22C, între Medgidia şi Cuza Vodă.

Trei prieteni şi-au pierdut viaţa, iar al patrulea este în comă, în urma groaznicului accident produs ieri după-amiază, pe DN 22C, între Medgidia şi Cuza Vodă. Nenorocirea a avut loc după ce şoferul maşinii ar fi pierdut controlul volanului şi a intrat în plin într-un autocar.

Valentin (29 de ani) şi Felix (38 de ani) se aflau în autoturismul marca Saab, înmatriculat de curând în Constanţa, după ce a fost adus din Marea Britanie. Maşina cu volan pe dreapta era condusă de Valentin. 

Pe acelaşi subiect

În maşină se mai aflau două persoane: Traian (48 de ani), care a murit, împreună cu Valentin şi Felix, şi un alt tânăr, un jandarm, care a fost preluat în comă de medicii SMURD şi transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Tânarul a fost operat şi, deşi este încă în comă profundă, medicii sunt optimişti în ceea ce priveşte starea lui de sănătate. 

Astăzi, zeci de jandarmi s-au prezentat la centrul de transfuzii ca să adoneze sânge pentru camaradul lor, singurul supravieţuitor din masina morţii, dar şi pentru celelalte victime. Mai multe detalii, aici

Lacrimi şi durere pentru Vali, Felix şi Traian

Imediat după ce au aflat tragica veste a morţii celor trei tineri, prietenii şi rudele au inundat cu mesaje de condoleanţe paginile lor de Facebook.

"Dumnezeu să te odihnească în pace Vali"

"Dumnezeu sa-l ierte !!!!pacat"

"Sper sa ai grija de noi de acolo de sus"

"Dumnezeu sa te ierte pacat ca a trebui sa pleci acum dintre noi. Putere familiei indurerate!"

"Dumnezeu sa il ierte. Sper sa ai grija de noi de acolo de sus"

"Nu imi vine sa cred. Îmi pare foarte rau de el, Dumnezeu să-l ierte și să îl apere îngeri până la judecată offf"

"Ai plecat prea repede dintre noi fratie, o sa te port mereu in suflet! Dumnezeu sa te odihneasca in pace si sa aiba grija de tine acolo unde esti!"

"Pacat Vali ai lasat o familie indurerata si multi prieteni indurerati de plecarea ta mult prea devreme Sa ai odihna vesnica!!!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » LACRIMI şi DURERE pentru Vali, Felix şi Traian, cei trei prieteni morţi în CARNAGIUL din Medgidia! "Aţi plecat mult prea devreme!"