Antena Meniu Search
x

Video Au chemat preotul să sfinţească instalaţia de termoficare, după ce 15 mii de oameni au rămas fără căldură de Revelion. Situaţie inedită în Gorj

Autorităţile din Motru au apelat la un preot pentru a rezolva problema termoficării. L-au rugat pe acesta să ţină o slujbă după ce instalaţiile au cedat.

de Redactia Observator

la 03.01.2022, 20:28

Vezi și

Imaginile zilei vin din Motru, judeţul Gorj, unde preotul a fost chemat pentru a sfinţi instalaţia de termoficare. Peste 15 mii de oameni au rămas fără căldură în noaptea de Anul Nou, aşa că autorităţile au căutat o soluţie. Şi au ajuns la concluzia că doar omul lui Dumnezeu îi mai poate ajuta!

Însă eforturile preotului au fost în zadar. Instalația a fost pornită abia astăzi, pe 3 ianuarie, după cinci zile în care oamenii au înghețat în case fără apă caldă și căldură.

Sâmbătă, în timp ce muncitorii lucrau de zor la repornirea instalației de termoficare, la sediul uzinei a apărut un preot care le-a spus că ar fi fost trimis de directorul uzinei ca să sfințească instalațiile defecte.

Descoperă poveştile zilei în fiecare zi la Observator, ora 17:00, cu Laura Nureldin şi Florin Căruceru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Au chemat preotul să sfinţească instalaţia de termoficare, după ce 15 mii de oameni au rămas fără căldură de Revelion. Situaţie inedită în Gorj