Antena Meniu Search
x

Video Care sunt tendinţele în modă pentru petrecerile de sărbători

Pentru că sezonul festiv presupune fără doar şi poate şi alegerea unor ţinute elegante pentru petreceri, iată ce culori se poartă în materie de costume, dar şi ce materiale recomandă designerii.

Andreea Gherasim
de Andreea Gherasim

la 15.12.2021, 13:57

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Adriano Langella - designer: Cu siguranţă pentru seara de Revelion în acest moment avem nevoie de puţină culoare. Având în vedere situaţia actuală tristă din cauza Covid-ului.  Avem nevoie să renaştem puţin, să ne recăpătăm zâmbetul. Nu pot nega însă că smoching-ul  este minunat pentru noaptea dintre ani. Cu siguranţă va fi un icon al stilului pentru toată viaţa. Pentru mine negrul este noul negru. Pentru totdeauna. Dar cred că sunt atât de multe culori interesante precum bordeaux, verdele faimosului Gucci sau rozul antic şi, de ce nu, culorile pastel.

Mihai Rădulescu: Este un costum cu tentă elegantă dar în acelaşi timp este şi puţin sport, adică pot să mă întâlnesc şi cu cineva de vârsta mea şi pot să am şi o întâlnire în aceeaşi zi cu acest costum. Este un costum foarte elastic, este strâmt jos pe gleznă. 

 Adriano Langella - designer: Colecţia de toamnă/iarnă este bazată pe două caracteristici. Una este eleganţa în care regăsim de exemplu smoching-ul, produse elastice întotdeauna avangardiste, până la un blug de cea mai bună calitate, un blug foarte elaborat în ceea ce priveşte detaliile

Mihai Rădulescu: Noi mergem pe foarte multe blenduri de materiale. Dar avem şi caşmir, bumbac, un japan jeans foarte interesant.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Care sunt tendinţele în modă pentru petrecerile de sărbători