Antena Meniu Search
x

Video Casă dărăpănată din chirpici, construită în 1950, scoasă la vânzare pentru 700.000 de euro, la Cluj

În Cluj, o casă veche şi dărăpănată a fost scoasă la vânzare pentru 700.000 de euro. O sumă exorbitantă la prima vedere, mai ales că respectiva clădire a fost construită în anii '50 şi va trebui refăcută de la zero.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 10.05.2021, 13:29

Vezi și

O casă veche aflată în stare avansată de degradare, care stă în unele părţi să se dărâme, se vinde la Cluj cu nu mai puţin de 700.000 de euro. Imobilul a fost construit în anii `50, iar proprietarii recunosc că trebuie practic reclădită de la zero. Chiar dacă anunţul a fost luat în derâdere de mulţi, e cât se poate de real.

Miza nu este casa, ci terenul în suprafaţă de 600 de metri pătraţi. Dar în realitate vorbim de două terenuri alăturate scoase la vânzare, care dacă sunt cumpărate împreună poate fi construit chiar şi un bloc.

Terenul este în cartierul Gheorghieni, o zonă bună a Clujului, nu departe de centrul oraşului sau, cum ar spune dezvoltatorii imobiliari, "la 5 minute de Untold".

Casa este construită în anul 1950, are trei camere, are şi anexe, însă nu poate fi locuită, astfel că cel care o cumpără va fi nevoit, în mod obligatoriu, să demoleze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Inedit » Casă dărăpănată din chirpici, construită în 1950, scoasă la vânzare pentru 700.000 de euro, la Cluj