Antena Meniu Search
x

Ce îți rezervă HOROSCOPUL ȚIGĂNESC în luna MARTIE

Ești curios/curioasă să afli ce ți-au rezervat astrele pentru luna martie? Iată ce spune horoscopul țigănesc

Ești curios/curioasă să afli ce ți-au rezervat astrele pentru luna martie? Iată ce spune horoscopul țigănesc

BERBEC

Berbecii vor depăși un impas pe care nu îl credeau vreodată posibil de trecut. Luna martie reprezintă un nou început: posibil un nou job sau noi prieteni.

TAUR

Cei născuți în zodia Taur se vor confrunta cu aceleași probleme care vin din trecut: lipsa banilor îi vor afecta în continuare.

GEMENI

Martie aduce relații noi de prietenie pentru Gemeni. Unele dintre acestea pleacă așa cum vin, deoarece Geamănul va realiza că nu are niciun profit de pe urma anumitor prietenii.

RAC

Va cunoaște noi situații care vor scoate la iveală părți necunoscute ale nativului, precum solidaritatea neprefăcută și iubirea.

LEU

Intră ușor în conflicte cu toată lumea dar reușește să le aplaneze la timp. Se anunță câteva câștiguri financiare consistente pentru Lei, la sfârșitul lunii.

FECIOARĂ

Puterea de a visa ține orice Fecioară în viață, cu toate că este o fire mai rațională și ceva mai pragmatică (zodie de pământ).

BALANȚĂ

Balanțele încep să trăiască o nouă poveste de iubire din luna martie. Se pare că viața le face o surpriză plăcută.

SCORPION

Se anunță mici probleme de sănătate și o serie de conflicte cu persoanele din jur, mai ales din cauza banilor.

SĂGETĂTOR

Săgetătorul începe să regrete anumite decizii luate în ultimele luni, cum ar fi faptul că a visat prea mult sfidând realitatea.

CAPRICORN

Capricornul călătorește în străinătate pentru o mini-vacanță, sărbătorind venirea primăverii. Acolo li se va schimba viața. În bine.

VĂRSĂTOR

Vărsătorul continuă să muncească pentru a obține rezultatele dorite de la ei înșiși, asta însemnând antrenament fizic și mental.

PEȘTI

Nativii născuți în zodia Pești au toate șansele să rupă relația pe care o au acum și să înceapă una nouă în martie, potrivit revistateo.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Inedit » Ce îți rezervă HOROSCOPUL ȚIGĂNESC în luna MARTIE