Antena Meniu Search
x

"Ce naiba e asta?" A primit o carte poștală după 60 de ani. Când a fost trimisă, belgianul nici nu era născut

Descoperire incredibilă făcută de un bărbat în cutia poștală. Omul a primit o carte poștală trimisă înainte chiar de a se naște.

de Monica Palade

la 17.08.2022, 17:52

„Ce naiba?”, asta mi-am spus imediat când am văzut cartea poștală”, spune Paul. „Datează cu zece ani înainte de a mă naște.” Cartea poștală a fost trimisă din Menton, pe Riviera Franceză, în luna aprilie 1959.

O rătăcire de 63 de ani

„Așa că a fost pe drumuri de 63 de ani. La acea vreme, ea fusese destinată locuitorilor aflați pe strada 6, din Montagne, în centrul orașului Mechelen, dar nu a ajuns niciodată la ei. Să sperăm că expeditorul nu a fost niciodată învinuit pentru asta”, mai spune Paul.

Bărbatul de 50 de ani locuiește la această adresă din 2013. „Ar fi bine dacă, după mai bine de 60 de ani, am putea să trimitem mai departe cartea poștală destinatarului potrivit”.

De ce cartea poștală a rămas blocată atât de mult timp rămâne un mister. De asemenea, expeditorul său. Singura certitudine este că a avut un sejur plăcut „cu vânt puțin și mult soare”, după cum scrie în epistola pierdută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » "Ce naiba e asta?" A primit o carte poștală după 60 de ani. Când a fost trimisă, belgianul nici nu era născut