Antena Meniu Search
x

Cele mai amuzante replici de pe Facebook ale clienţilor ING care nu şi-au putut folosi cardurile: “Iniţial am sperat că se va remedia problema repede, aşa că am mai comandat ceva de băut. 9 ore mai târziu am băut 6 beri, o sticlă de vin"

Clienţii ING Bank care au încercat să retragă numerar cu cardurile emise de bancă sau să plătească la POS-urile locale nu au putut face acest lucru din cauza unor defecţiuni tehnice.

Clienţii ING Bank care au încercat să retragă numerar cu cardurile emise de bancă sau să plătească la POS-urile locale nu au putut face acest lucru din cauza unor defecţiuni tehnice, scrie zf.ro.

La scurt timp, clienţii ING Bank şi-au exprimat nemulţumirile într-un mod mai amuzant.

“Dragă ING, de la orele 15:00 sunt blocat în restaurantul Carul cu Bere pentru că nu a funcţionat cardul. Iniţial am sperat că se va remedia problema repede, aşa că am mai comandat ceva de băut. 9 ore mai târziu am băut 6 beri, o sticlă de vin, o vodkă, ceva tărie şi am impresia că mi-am îmbunătăţit radical mişcările la dans. Rugămintea mea e să ţineţi sistemul căzut până mâine dimineaţă ca să am o scuză plauzibilă. Mersi mult!”, a scris Mihai Ghiţă.

“Bună! Suntem trei fete cu banii pe carduri ING. Ne gândeam să ieşim în seara asta în Centrul Vechi, dar planurile ne-au fost date peste cap când una dintre noi a trebuit să îşi lase cumpărăturile la casă la Mega Image, iar cealaltă a trebuit să se caute de nişte bani la Auchan AFI. Dragă ING, nouă cine ne plăreşte alcoolul diseară? În replică, Florin Tirca i-a răspuns: Găsiţi şi voi un băiat cu card la BCR”, a postat Cristina Avram.

La rândul său, Florin Druga: “E ok. Prietenii au fost aproape şi m-au ajutat să trec peste acest moment greu din viaţa mea. Am mâncat şi am băut pe gratis. Mulţumesc ING!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Inedit » Cele mai amuzante replici de pe Facebook ale clienţilor ING care nu şi-au putut folosi cardurile: “Iniţial am sperat că se va remedia problema repede, aşa că am mai comandat ceva de băut. 9 ore mai târziu am băut 6 beri, o sticlă de vin"