Antena Meniu Search
x

Curs valutar

E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar ascunde un secret teribil. Toată lumea a fost uimită!

O tânără de 23 de ani a fost primul transsexual din lume care a participat la un concurs de frumuseţe

de Redactia Observator

la 27.10.2015 , 10:18

O tânără de 23 de ani a fost primul transsexual din lume care a participat la un concurs de Miss. Tânăra, care a reprezentat provincia Cadiz, din sudul Spaniei, a sperat să distrugă toate stereotipiile.

Angela Ponce s-a născut băiat, dar la vârsta de 11 ani a descoperit că-i plac mai degrabă rochițele și păpușile, decât să se joace cu mașinuțe și să bată mingea de fotbal.

A început să-și descopere transsexualitatea și a decis că vrea să devină femeie. După ani de terapie hormonală, Angela a suferit operația de schimbare de sex care finaliza transformarea ei.

Articolul continuă după reclamă

Grație bisturiului esteticienilor, care au transformat-o într-una dintre cele mai frumoase femei din Spania, Angela s-a înscris în cursa pentru titlul de Miss Wolrd Spania.

Deși a ratat titlul de Miss Spania în fața reprezentantei Barcelonei, tânăra se simte o câștigătoare şi va mai participa la competiţii de acest fel.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Inedit » E una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar ascunde un secret teribil. Toată lumea a fost uimită!