Antena Meniu Search
x

Fotografia "scoasă din arhiva Facebook": imaginea distribuită de zeci de românii cu ocazia primei zile de şcoală. În ea apar preotul, poliţistul şi... Winnie the Pooh

O imagine surprinsă de un părinte în prima zi de şcoală a făcut furori pe Facebook. Deşi imaginea a fost postată în 2014, pe 14 septembrie, mii de români au distribuit-o din nou.

O imagine surprinsă de un părinte în prima zi de şcoală a făcut furori pe Facebook. Deşi imaginea a fost postată în 2014, pe 14 septembrie, zeci de români au distribuit-o din nou.

Viralul "reciclat" nu îşi pierde din actualitate, având în vedere că alăturarea personajelor care apar în cadru este una inedită: dascălul, preotul, câteva cadre didactice, poliţistul şi Winnie the Pooh, celebrul personaj de desene animate. Autorul, Cătălin Rădoi, a scris în dreptul imaginii: "Din Republica Medievală România, bineînţeles...".

"Anul şcolar începe cu Tatăl Nostru", a replicat  un comentator, ironizând faptul că elevii sunt binecuvântaţi de către un preot la fiecare început de an şcolar.  "Nu le-a dat popa și cu sfântul duș peste capete? Iar nea' polițistul nu le-a spus că dacă nu sunt cuminți îi bagă la închisoare? Oricum, mie mi-ar fi frică să mai merg a doua zi la școală după ce i-am văzut mutra acră a "doamnei" din mijloc. Parcă Morticia zâmbea mai cu spor!", a completat un alt internaut. 

În fotografie, cele trei cadre didactice, cel mai probabil învăţătoare şi profesoare, nu par deloc entuziasmate de începerea noului an şcolar. Fără a schiţa măcar un zâmbet, femeile par acaparate de alte griji.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Fotografia "scoasă din arhiva Facebook": imaginea distribuită de zeci de românii cu ocazia primei zile de şcoală. În ea apar preotul, poliţistul şi... Winnie the Pooh