Antena Meniu Search
x

Gaşca Zurli a adunat sute de cadouri de la oamenii cu suflet mare pentru cei mici

Mirosul portocalelor sau al bradului, clinchetul clopoţeilor şi cadourile de sub pomul de Crăciun ar trebui să însemne pentru fiecare dintre noi o amintire frumoasă de sărbători. Cu atât mai mult pentru copii.

de Redactia Observator

la 24.12.2019, 17:56

Vezi și

Mirosul portocalelor sau al bradului, clinchetul clopoţeilor şi cadourile de sub pomul de Crăciun ar trebui să însemne pentru fiecare dintre noi o amintire frumoasă de sărbători. Cu atât mai mult pentru copii. Cu gândul la cei care nu au prea multe motive de bucurie, Gaşca Zurli a adunat sute de cadouri de la oamenii cu suflet mare şi le-a dăruit celor mici în schimbul unor zâmbete.

Sunt atât de multe cadouri, încât din brad se mai vede doar vârful. Împachetate cu drag, în toate culorile posibile, darurile şi-au găsit loc în casa Găştii Zurli. Sunt cadouri adunate într-un timp record de la comunitatea de români din Danemarca.  

Iar voluntarii, ajutoarele Moşului, au venit cu propria maşină să le aducă în România. Aici le-au lăsat pe mâini sigure. Fetiţa Zurli, Clopoţel, Zdrăngănel, Truli şi Zâna Bună le-au găsit destinaţia clară: copiii care nici măcar de Crăciun nu primesc daruri sau au probleme grave de sănătate. 

În total sunt sute de pachete, care au fost primite cu bucurie de cei mai puţin norocoşi.

Cadourile au fost primite până pe 20 decembrie de la toţi cei care au vrut să facă o bucurie de Crăciun, în cadrul unei campanii care a ajuns la cea de-a 10-a ediţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Inedit » Gaşca Zurli a adunat sute de cadouri de la oamenii cu suflet mare pentru cei mici