Antena Meniu Search
x

GESTUL EXTREM al unui rapper din Australia. Bărbatul s-a aruncat în ocean când a văzut nota de plată de la restaurant (VIDEO)

Un rapper australian, cunoscut sub numele de scenă 2pec, a sărit în ocean şi a înotat în larg, pentru a evita să achite nota de plată dintr-un restaurant, potrivit unor documente depuse în Tribunalul din Queensland.

- goldcoastbulletin.com

Un rapper australian, cunoscut sub numele de scenă 2pec, a sărit în ocean şi a înotat în larg, pentru a evita să achite nota de plată dintr-un restaurant, potrivit unor documente depuse în Tribunalul din Queensland.

Poliţiştii au pornit în urmărirea rapperului, la bordul unor ambarcaţiuni rapide. După ce a fost prins, rapperul a spus că a fugit din restaurant pentru că se grăbea să ajute o prietenă care era pe cale să nască pe plajă, potrivit presei locale.

Nota de plată era de peste 600 de dolari australieni (450 dolari americani).

Rapperul Terry Peck, care a fost acuzat de furt şi agresiune, a spus ulterior că homarii pe care i-a mâncat în acel restaurant cu specific marin erau ”prea arşi”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Artistul, în vârstă de 33 de ani, s-a prezentat la tribunal, luni, după incidentul care a avut loc în restaurantul Omeros Bros din staţiunea estivală Surfers Paradise, aflată pe coasta estică a Australiei.

Consumaţia lui din acest restaurant a constat în doi homari, o caracatiţă, 21 de pahare de votcă cu stridii şi ”mai multe beri Corona”.

”Dumnezeule! A mâncat toate acestea de unul singur?”, a exclamat, mirat, judecătorul Joan Wghite, care, potrivit ABC News, a decis totuşi că rapperul poate fi eliberat pe cauţiune.

Un angajat al restaurantului, Mark Hunnybun, a respins criticile referitoare la standardele culinare ale stabilimentului: ”Ne mândrim cu faptul noi preparăm homarii într-o manieră perfectă”.

După acest incident, presa din Australia a început să fie tot mai interesată de muzica rapperului 2pec, care îşi produce singur piesele, şi a descoperit că în repertoriul lui se află un single care se intitulează ”Ozi Ozi Ozi Oy Oy Oy”.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » GESTUL EXTREM al unui rapper din Australia. Bărbatul s-a aruncat în ocean când a văzut nota de plată de la restaurant (VIDEO)