Antena Meniu Search
x

Horoscop 18 martie 2018. Câștiguri în bani, surprize în dragoste și dispute în familie

Horoscop 18 martie 2018, vibrația zilei: este o duminică în care neapărat trebuie să vă ocupați de viața personală. Trebuie să rezolvați lucrurile amânate.

Horoscop 18 martie 2018. Se anunță câștiguri în bani, surprize în dragoste și dispute în familie - pixabay.com

Horoscop 18 martie 2018, vibrația zilei: este o duminică în care neapărat trebuie să vă ocupați de viața personală. Trebuie să rezolvați lucrurile amânate sau să reparați greșelile din trecut. Nu vă fie frică să sunați persoana pe care doriți să se întoarcă în viața voastră! Evitați erorile trecutului și, în această seară, vă veți bucura de o reunire, care va deschide un nou capitol în viață.

Astăzi, Taurii trebuie să dea dovadă de diplomație. Leii trebuie să fie atenți pentru a nu rata marea dragoste, iar Fecioarele nu trebuie să facă promisiuni.

Horoscop 18 martie Berbec

Astăzi Berbecii ar trebui să nu se aprindă de fiecare dată când sunt criticați. Nu răspundeți la agresivitate cu agresivitate. Nu vă lăsați astfel cuprinși de energia negativă pe care o transmit alții. Aveți arme puternice pentru a rezista: zâmbetul și simțul unic al umorului. Încercați să replicați la orice incident printr-o glumă. E mai bine așa, dacă vă enervați, vă veți strica tot weekendul care a mai rămas.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 18 martie Taur

Riscați să cădeți în mijlocul unei dispute în familie și ar fi bine să țineți tăcerea. E o dispută care nu a fost pornită de voi, așa că cel mai bine e să aveți o poziție neutră într-o astfel de situație delicată. Nu vă lăsați antrenați alături de nicio parte implicată. Mai aveți o opțiune care ar putea fi salvatoare: pur și simplu, găsiți un pretext plauzibil și plecați de acasă. Va fi foarte bine!

Horoscop 18 martie Gemeni

Gemenii riscă să-și tensioneze mariajul sau relația cu persoana iubită, cu o ceartă furtunoasă. Iar motivul ar fi complet stupid, dar nici voi, nici persoana iubită nu vor să accepte că totul e o prostie. Așa că, pe seară, ați putea rămâne singuri acasă, iar partenerul să iasă pentru a-și tempera furia. De fapt, e o variantă care v-ar putea fi de folos. Ieșiți și voi, mergeți la cinema, vizitați un prieten, vă va ajuta să uitați prin ce ați trecut.

Horoscop 18 martie Rac

Racii trebuie să uite de planurile personale pentru astăzi. Un vecin sau un apropiat vă bate la ușă și vă cere ajutorul. Are o mare problemă pe care nu o poate rezolva singur, așa că îi veți da o mână salvatoare. Asta vă va consuma însă mult timp din ziua. Spre seară însă, când problema e rezolvată, persoana pe care ați ajutat-o își va arăta din plin recunoștința. Veți avea parte de o petrecere sau de o cină savuroasă.

Horoscop 18 martie Leu

Atenție mare pentru Lei în această duminică: nu dați atenție doar ambalajului, contează ce e în interior. Dacă veți fi superficiali, s-ar putea să comiteți niște greșeli uriașe. Astăzi veți avea astfel ocazia de a cunoaște o persoană extrem de agreabilă, care s-ar putea dovedi a fi partenerul vostru ideal. Să nu o tratați cu indiferență, s-ar putea să vă pară foarte rău mai târziu!

Horoscop 18 martie Fecioară

Nu, nu faceți mari promisiuni astăzi! Înainte de a deschide gura, gândiți-vă: oare vă va fi ușor să vă țineți promisiunea? Luați în calcul că lucrurile se pot schimba de la o zi la alta și s-ar putea să regretați pentru ce ați spus. Ca să nu-i jigniți pe cei care ar avea nevoie de promisiunea voastră, e mai bine să dați un răspuns neutru.

  • Consultă și previziunile astrologice din Anul nou chinezesc, al Câinelui de Pământ

Horoscop 18 martie Balanță

Balanțele își vor aminti cu plăcere de această duminică. Nu veți face ceva ieșit din comun: poate veți citi ceva preferat sau veți vedea un film mult dorit. Dar vă veți simți așa de bine, încât senzația va fi memorabilă. Chiar de dimineață veți simți o stare de leneveală irezistibilă, care vă va face să renunțați sau să amânați planurile active de peste zi: o vizită, o curățenie acasă, etc.

Horoscop 18 martie Scorpion

Scorpionii s-ar putea să aibă parte de surpriza ca unele lucruri care li se par logice să nu funcționeze astfel. Nu o luați ca pe un eșec, mai degrabă evitați să le dați acum atenție și le rezolvați altă dată. Mai bine relaxați-vă! Apropo, dacă nu ați mai mers de multă vreme pe jos sau nu ați mai făcut sport, iată o zi oportună pentru așa ceva!

Horoscop 18 martie Săgetător

Duminica înseamnă shopping pentru Săgetători, care aleg să petreacă ore bune la plimbare, în magazine. Vreţi să vă cumpăraţi, poate, un dulap nou, dar alegerea este una foarte grea pentru că trebuie să se asorteze gusturilor dumneavoastră. Dacă aveţi nevoie de sfatul unei persoane, nu vă bazaţi pe prieteni sau rude pentru că nu vor trata problema în mod obiectiv.

Horoscop 18 martie Capricorn

Capricornii sunt încăpăţânaţi şi nu vor sub nicio formă să asculte de sfatul unui medic specialist. Sunteţi sigur că acesta exagerează când spune că riscaţi să vă fie afectată sănătatea, dacă nu renunţaţi la obiceiurile voastre proaste, aşa că pur şi simplu nu vreţi să-l luaţi în seamă. Alegerea este într-adevăr a dumneavoastră, dar dacă urmaţi sfatul unui doctor, acesta vă va aduce beneficii uriaşe, cu siguranţă.

Horoscop 18 martie Vărsător

Cei din zodia Vărsător se simt obosiţi de chipurile anoste ale unor prieteni. Seara, veţi merge la o petrecere monotonă, deşi invitaţia vine din partea unei persoane pe care o respectaţi foarte mult. Pentru a nu o jigni, respingeți imediat ideea de a pleca, făcând o scuză convenabilă. Veți suporta acest eveniment până la capăt, făcând astfel o impresie bună în faţa acestei persoane, dar şi în faţa prietenilor.

Horoscop 18 martie Pești

Ziua de duminică va fi plictisitoare pentru Peşti, care aleg să-şi reamenajeze spaţiul în care locuiesc. Când curățenia ajunge la sfârșit, vă veți aminti de existența unei rude în vârstă. În urma unei conversaţii telefonice, veţi merge să o ajutaţi şi pe aceasta cu reparaţiile prin casă, uitând complet de planurile tale personale. Seara nu veţi face nimic spectaculos, probabil doar vă veţi relaxa în faţa televizorului sau citind o carte, dar veţi avea conştiinţa împăcată pentru că aţi ajutat pe cineva drag.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Inedit » Horoscop 18 martie 2018. Câștiguri în bani, surprize în dragoste și dispute în familie