Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop 28 martie 2018. Bani, petreceri şi un inel pe deget. Informaţii la zi pentru toate zodiile

Horoscop 28 martie 2018. Berbecul se desparte brusc de o mare sumă de bani, Leul e absolut irezistibil pentru sexul opus, iar Balanţa se îndrăgosteşte subit.

de Redactia Observator

la 28.03.2018 , 17:32

Horoscop 28 martie 2018. Bani, petreceri şi un inel pe deget. Informaţii la zi pentru toate zodiile - Observator.tv

Horoscop 28 martie 2018. Berbecul se desparte brusc de o mare sumă de bani, Leul e absolut irezistibil pentru sexul opus, iar Balanţa se îndrăgosteşte subit.

Săgetătorul este ameninţat de un vecin cu bătaia, Gemenii visează la aventuri romantice, iar Taurul observa brusc un inel pe degetul colegului pe care ar vrea să-l cunoască mai în detaliu.

Horoscop 28 martie 2018 pentru Berbec

Articolul continuă după reclamă

Berbecul se va regăsi astăzi într-un mediu înconjurător destul de plictisitor. Posibil în câmpul muncii, la un birou, n-aveţi niciun fel de tragere de inimă să faceţi ce v-aţi propus. Vă uitaţi pe geam, vă consultaţi telefonul mobil, iar lista cu ce trebuie să faceţi va rămâne incompletă. Acest lucru nu vă va face prea multe probleme, pentru că nu e musai să vă bateţi capul prea tare. Cu toate acestea, veți amâna din nou o inițiativă personală pentru mai târziu. Plătiți o sumă mare de bani în cursul serii, lucru care o să vă facă şi mai nefericit. Aveaţi planuri mari cu acei bani. 

Pe acelaşi subiect

Horoscop 28 martie 2018 pentru Taur

Ziua de azi aduce Taurului experiențe plăcute sau interesante. În timpul zilei vă veți concentra pe noul dvs. proiect, găsind o mulțime de avantaje. Principalul plus pentru dvs. este că un coleg, pe care l-ați dorit alături de mult timp, va lucra alături de dvs. pe această sarcină. Dacă observați brusc un inel pe degetul colegului, renunțați imediat la visele voastre despre dragoste cu această persoană.

  • Citeşte şi Horoscop 29 martie 2018. Bani, iubiri fierbinţi şi bătaie cruntă între foşti. Informaţii la zi pentru toate zodiile

Horoscop 28 martie 2018 pentru Gemeni

Gemenii pe 28 martie 2018 vor fi într-o stare melancolică, visând la peisaje îndepărtate, mări calde și aventuri romantice. Mai bine uită-te la peisajul real al realității tale monotone, ești trist. Cu această tristețe ar trebui să te lupți, altfel poate deveni cauza unei sănătăți emoționale precare. Gândiți-vă la lucrurile care vă dau o bucurie deosebită și un sentiment de satisfacție o să înceapă să vă cuprindă. Fiţi optimist.

Horoscop 28 martie 2018 pentru Rac

Racul în această zi va rezolva unele probleme dintre colegii lor la locul de muncă. Încercând să reconciliezi acești oameni, va trebui să uiți de problemele tale cu ei. Ei vor ignora toate argumentele prezentate în mod delicat și nu vor lua poziție decât după ce vă vorbiți cu cea mai mare determinare. Întrebarea care te-a îngrijorat va fi complet eliminată și vei reveni la munca obișnuită. Apropo, vei fi numit în curând liderul acestei echipe.

Horoscop 28 martie 2018 pentru Leu

Leii în această zi vor fi înzestraţi cu o atracție sporită pentru persoanele de sex opus. Toată lumea cu care împărtășiţi doar câteva cuvinte fără sens va fi prinsă în visul de a vă numi partenerul lor suflet. Sunteți unic, ceea ce înseamnă că "vine ocazia de aur", pe care unii oameni o așteaptă mulți ani. Nu pierdeți ocazia de a schimba informații de contact cu persoane care sunt interesate cu adevărat de tine (unele dintre ele pot fi a doua jumătate ideală). Azi eşti total irezistibil, chiar mai mult decât crezi.

Horoscop 28 martie 2018 pentru Fecioară

Fecioara va petrece 28 martie lucrând cu sârguință. Puteți să finalizați astăzi un proiect foarte important, asta dacă nu vă distrați  discutând cu colegii. Toate conversațiile, în afară de muncă, trebuie le să amânați până seara. Când ziua de lucru este complet finalizată, invitați colegii să petreceţi mai mult timp în cafeneaua voastră preferată. Faceți o scurtă plimbare în afara oraşului, la un restaurant foarte distractiv.

Horoscop 28 martie 2018 pentru Balanţă

Această zi îi va da Balanţei multe momente plăcute. Veți primi un apel telefonic neașteptat de la cel mai bun prieten al dvs. El vă va spune vesti minunate despre viața sa personală și vă invită să sărbătoriți acest eveniment la un restaurant. După muncă, veți zbura acolo ca pe aripi, iar euforia dvs. va crește mult atunci când veți vedea un vecin de la masă. Prietenul tău va veni la restaurant însoțit de un prieten al partenerului său și puțin mai târziu tu și această persoană uimitoare vor avea o seară de neuitat. Mare atenţie la ţinută astăzi, trebuie să faci furori.

Horoscop 28 martie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii astăzi vor lucra în mod sistematic asupra propriului lor proiect legat de succesul în sfera antreprenorială. În drumul tău, vor exista multe capcane (de exemplu, întârzierile birocratice asociate cu prezentarea documentelor relevante). Este bine să vă amintiți de unul dintre prietenii dvs. școală (o persoană care lucrează în locul potrivit). Seara, te vei întâlni cu el undeva într-o cafenea și cere-i ajutorul, pe care ţi-l va oferi cu plăcere.

Horoscop 28 martie 2018 pentru Săgetător

Sagetatorul, pe 28 martie 2018, va suporta o conversație tensionată cu vecinul. El vă va cere să nu faceți reparații la sfârșit de săptămână (deoarece urăște zgomotul). Această solicitare din partea vecinului va suna destul de ameninţătoare şi va fi făcută sub forma unui ultimatum dur. Decideți imediat să discutați despre mutarea într-un alt apartament cu familia, pentru a vă îndepărta de prezența acestei persoane. Rudele vă vor liniști și vă vor explica că este puțin probabil să scăpați de prezența unor vecini nemulțumiți, chiar și într-un spațiu de locuit nou. Tot ce trebuie să faceţi este să nu mai folosiţi bormaşina în orele de odihnă.

Horoscop 28 martie 2018 pentru Capricorn

Capricornii în această zi se vor comporta cu suspiciune nerezonabilă. Decideți că partenerul dvs. nu mai are pasiune pentru dvs. și că este interesat de o altă persoană. După ce ați decis să aruncați o lumină asupra acestei întrebări, veți începe să vă spionați sufletul pereche. Din fericire, nu veți putea descoperi ce speraţi să aflaţi. Dar, veți afla că partenerul dvs. petrece mult timp într-o cafenea cu prietenul său apropiat, discutând o surpriză pentru aniversarea dvs. Relaxaţi-vă, dacă partenerul vostru decide să vă înşele o poate face, dar asta nu înseamnă că trebuie să-i daţi idei.

Horoscop 28 martie 2018 pentru Vărsător

Varsatorului îi este recomandat sa se mişte in aceasta zi intr-un ritm moderat. Graba nu vă va ajuta nici în treburile personale, nici în afaceri; în plus, veți fi foarte obosiți dacă veți acționa în mod constant la viteză maximă. Ar fi înțelept să împărțiți toate lucrurile planificate astăzi în importante și nu atât de importante. Fă ceea ce e mai important pentru tine și alte lucruri minore te pot aștepta până mâine. Nu uitați să includeți în plan ceva timp liber și o scurtă plimbare. O relaxare, oricât de mică, o să conteze.

Horoscop 28 martie 2018 pentru Peşti

Pestii astăzi ar trebui să abandoneze categoric judecata și superioritatea. Rămâneți pe picior de egalitate cu persoanele care se află la un nivel inferior față de dvs. pe treptele scării sociale. Acest lucru nu este doar un omagiu al bunăvoinței voastre, ci și un avertisment. Nu poate fi exclus faptul că unul dintre acești oameni mediocri în viitorul foarte apropiat va deveni lider. Atunci el, nu tu, va fi la un nivel mai înalt și el îți va aminti aroganța. Modestie este cuvântul zilei pentru tine.

(sursa)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscop 28 martie 2018. Bani, petreceri şi un inel pe deget. Informaţii la zi pentru toate zodiile