Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop 24 martie 2018. Bani împrumutați, lacrimi de iubire și dragoste interzisă. Informații pentru toate zodiile

Horoscop 24 martie 2018. O sâmbătă friguroasă, dar interesantă pentru multe zodii. Balanța ar vrea să se iubească cu vecina, Fecioara e chitită să înșele.

de Redactia Observator

la 24.03.2018 , 17:26

Horoscop 24 martie 2018. Bani împrumutați, lacrimi de iubire și dragoste interzisă. Informații pentru toate zodiile - Observator.tv

Horoscop 24 martie 2018. O sâmbătă friguroasă, dar interesantă pentru multe zodii. Balanța ar vrea să se iubească cu vecina, Fecioara e chitită să-și înșele partenerul, iar Berbecul lenevește în stilul său caracteristic.

Leul face un împrumut, dar are o surpriză pasională mai pe seara, Scorpionul e dus cu zăhărelul, iar Vărsătorul se gândește să riște când nu trebuie.

Horoscop 24 martie 2018 pentru Berbec

Articolul continuă după reclamă

Berbecul va petrece această sâmbătă în casa de la țară a uneia dintre rudele sale. Veți avea o odihnă perfectă, departe de zgomotul orașului. O să stați la căldurică, poate cu un laptop în brațe și vă jucați jocul preferat, cu cafeaua aburind lângă dumneavoastră. În același timp, veți continua să visați la rezolvarea unei probleme importante, legate de un nou job sau chiar un nou spațiu de locuit. Seara vă întâlniți cu prietenii, dar va fi scurtă întâlnirea pentru că vă enervează foarte tare și va trebui să plecați devreme. Nu e nicio tragedie, faceți asta în fiecare zi.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 24 martie 2018 pentru Taur

Taurul pe 24 martie 2018 este destinat să găsească o soluție la o problema financiară care-l macină de mult timp. Veți înceta să vă confruntați cu un deficit de numerar imediat după ce învățați să profitați de hobby-ul dvs. preferat. Aflați toate sfaturile pe care le oferă Internetul despre acest lucru și, de asemenea, vorbiți cu persoanele care și-au crescut deja capitalul făcând ceva similar. Mare grijă ce sfaturi primiți, nu uitați că poate printre acele persoane sunt competitorii dumneavoastră. Seara permiteți-vă o odihnă bună, deoarece foarte curând timpul liber va deveni o raritate pentru dvs.

Horoscop 24 martie 2018 pentru Gemeni

Gemenii astăzi se vor afla într-o situație foarte confuză și jenantă. Un război se va declanșa la muncă între dumneavoastră și un coleg. O să fiți sunați de conducerea firmei și fiecare dintre voi o să vă expuneți argumentele în fața șefului, însă tu o să-l prinzi cu minciuna, pentru că va spune că a făcut un lucru pe care știi foarte bine că l-ai făcut tu. După ce o să-i demaști minciuna va trece la ofensivă. Te va amenința cu violența fizică și este foarte probabil să se țină de cuvânt, așa că mare atenție. Oricum, va fi dat afară, iar șeful tău îți va mulțumi și te va premia pentru că ai avut curajul să-l demaști.

Horoscop 24 martie 2018 pentru Rac

În această zi, nimeni și nimic nu va face Racul să-și părăsească patul confortabil. Chiar vă închideți telefonul, astfel încât apelurile și mesajele de la cunoscuți să nu vă împiedice să vă bucurați de euforia liniștită de a nu face nimic. Nu, nu vă plictisiți prea curând, iar perioada de neliniște totală pe care ați simțit-o toată săptămâna se va stinge ca un foc peste care arunci apă. Abia seara o să ieși din casă, dar pentru scurtă vreme și doar până la magazin.

Horoscop 24 martie 2018 pentru Leu

Leii pe 24 martie vor trebui să calculeze bugetul alocat pentru o anumită achiziție. Nu este recomandabil să puneți suma necesară pe cardurile de credit (va fi foarte dificil să respectați limitele). Ca o alternativă, împrumută banii de la membrii mai în vârstă ai familiei tale sau de la prietenul tău bun, așa nu te vei mai lungi atunci când trebuie să-i dai înapoi. Oricum până la sfârșitul acestei zile vei uita atât de datorii, cât și de achiziții, deoarece accentul va fi pus pe sfera atașamentelor dvs. personale. Primiți o vizită de la o persoană de sex opus, care vă va ține mintea ocupată tot weekend-ul.

Horoscop 24 martie 2018 pentru Fecioară

Fecioara este destinată să fie în centrul unui triunghi amoros. Tu și jumătatea ta vei merge la un eveniment, club, discotecă, iar aici vei fi primită cu mare interes de un membru atractiv al sexului opus. El va flirta cu tine atat de agresiv incat o sa te incite foarte tare ideea de a schimba cu el două vorbe undeva de unii singuri. Mare grijă la partener, care și-a dat seama din prima secundă ce vrei să faci și n-o să te scape din ochi, indiferent de motivul pe care îl invoci. Mai bine stai în banca ta, s-ar putea să iasă cu scandal.

Horoscop 24 martie 2018 pentru Balanță

Balanța în această zi cade într-o situație foarte complicată. O prietenă foarte bună vine plângând la tine în casă, supărată că s-a certat cu un alt prieten al tău. În timp ce această persoană vă plânge pe umăr, părinții tăi se vor agita în jurul vostru, neînțelegând ce se întâmplă. Imediat, la ușă sună prietenul vostru, care a venit și el să se plângă de același lucru, dar o să vă vadă îmbrățișându-i iubita cu care tocmai s-a certat. Noroc cu părinții tăi, care îi explică ce s-a întâmplat și îl ajută să rezolve treburile cu fata. Păcat, pentru că ție îți cam place de ea și te simți foarte bine ținând-o în brațe.

Horoscop 24 martie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii își vor face niște cunoștințe utile. Acești oameni de rang înalt vor fi încântați de tine și de carisma ta naturală. Cu toate acestea, încă nu trebuie să vă puneți prea multă încredere în proclamațiile lor, că de acum înainte nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu cariera voastră. A avea patroni nu înseamnă că munca este inutilă, mai ales că ei vă vor promite acest ajutor doar în cuvinte. Prin urmare, continuați să trăiți exact așa cum ați procedat înainte de ziua de azi.

Horoscop 24 martie 2018 pentru Săgetător

Sagetatorii își vor dedica sâmbăta vieții publice. În timp ce vă luptați cu noul proiect, familia dvs. va trebui să facă o mulțime de lucruri în casă. Luați acest lucru în considerare și când ajungeți acasă, nu începeți să vă lăudați cu noile dvs. victorii profesionale. În primul rând, întrebați familia dacă sunt în regulă fără dvs. și dacă sunt supărați de absența dvs. lungă din casă. Un astfel de tact le va liniști pe rudele voastre și vor uita tot ce voiau să vă spună. 

Horoscop 24 martie 2018 pentru Capricorn

Capricornii în această zi vor putea câștiga ceva la un mic eveniment sportiv. Puteți posta povestea dvs. pe acea zi în rețelele sociale, provocând și mai multă invidie printre cei pe care îi bateți. Seara, bucuria voastră va fi dezumflată într-o oarecare măsură de un episod care a apărut în viața ta de căsătorie. Partenerul dvs. va găsi un mic defect în comportamentul dvs., după care va cere să vă schimbați cât mai curând posibil. Nu veți fi gata să faceți acest lucru, ceea ce va provoca conflictul.

Horoscop 24 martie 2018 pentru Vărsător

La 24 martie 2018, Varsatorul ar trebui sa isi modereze ambitiile. Înainte de a vă arunca în luptă, examinați-vă dorințele și oportunitățile. Fără acest lucru, aveți riscul de a avea o mare dezamăgire. Luați în considerare un moment atât de important ca incapacitatea dvs. de a tolera pierderea chiar și în cazul unor lucruri mici și dacă riscul de a vă confrunta cu o pierdere va fi mai mare de 50%, amânați planurile dvs. ambițioase. În cele din urmă, aveți multe victorii din trecut și puteți să vă odihniți în siguranță ambiția pe acești lauri.

Horoscop 24 martie 2018 pentru Pești

Pestii astazi vor avea un mic incident pe drum. Un șofer iresponsabil va cauza un accident care te implică nevinovat și pe tine. Totuși, accest accident va naște posibilitatea ca astăzi să întâlniți o persoană cu care ați avut o aventură pasională în trecut și pasiunea voastră va reînvia. Este posibil ca șoferul iresponsabil să fie chiar această persoană. Această coincidență vă pune pe gânduri și vă întrebați dacă nu cumva destinul încearcă să vă spună ceva.

(sursa)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Inedit » Horoscop 24 martie 2018. Bani împrumutați, lacrimi de iubire și dragoste interzisă. Informații pentru toate zodiile