Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 23 aprilie 2018. Bani mulţi pentru Lei, satisfacţii incredibile pentru Gemeni. Taurii au parte de o zi memorabilă!

Horoscop 23 aprilie 2018. Leii sunt plini de energie şi niciun lucru, nici cel mai dificil, nu le va sta în cale. 

Vezi și

Horoscop 23 aprilie 2018. Leii sunt plini de energie şi niciun lucru, nici cel mai dificil, nu le va sta în cale. Dimpotrivă, vor găsi soluţii pentru mai multe probleme. 

Săgetătorii au mulţi prieteni şi toţi vor să-i întâlnească în această perioadă. Şi cum începutul de săptămână îi prinde cu multe treburi, le va fi greu să se împartă între muncă şi prieteni.

Horoscop 23 aprilie 2018 Berbec

Berbecii se gândesc serios să facă ceva ieşit din comun... ceva ce până acum nu au avut curaj să facă...Probabil schimbarea va avea legătură cu viaţa personală... Cert e că cei din jur...vor fi de-a dreptul uimiţi de rezultat.

Horoscop 23 aprilie 2018 Taur

În urmă cu mai mult timp... Taurii şi-au pus o dorinţă..şi până acum aşteaptă cu sufletul la gură ca ea să se îndeplinească... Vestea bună este că astăzi poate fi ziua cea mare.

Horoscop 23 aprilie 2018 Gemeni

Pe Gemeni îi aşteaptă o zi lungă...dar plină de satisfacţii...E indicat să fie atenţi la punctualitate...fiindcă ar putea să întârzie la întâlniri.

Horoscop 23 aprilie 2018 Rac

Racii ar fi bine să bea cafeaua în linişte în această dimineaţă...fiindcă pe urmă... nu o să mai aibă timp de nicio pauză...

Horoscop 23 aprilie 2018 Leu

Toţi ochii vor fi pe Lei astăzi! Vor fi într-o dispoziţie de zile mari...vor râde mai toată ziua...iar munca lor va extrem de apreciată şi...poate chiar recompensată pe măsură!

Horoscop 23 aprilie 2018 Fecioară

Fecioarele posibil să gasească o soluţie la o problemă care le dă bătăi de cap în ultima vreme...Familia îi va ajuta să ia cea mai bună decizie.

Horoscop 23 aprilie 2018 Balanţă

Ziua Balanţelor poate începe într-un mod plictisitor...dar apoi totul se va schimba radical... Mai târziu, ar putea primi o veste...ce le va bucura enorm.

Horoscop 23 aprilie 2018 Scorpion

Scorpionii nu trebuie să uite cât de ambiţioşi sunt! Aşa că... dacă vor primi responsabilităţi noi...să fie siguri că le vor duce până la capăt.

Horoscop 23 aprilie 2018 Săgetător

Săgetătorii au mulţi prieteni şi toţi vor să-i întâlnească în această perioadă...Şi cum începutul de săptămână îi prinde cu multe treburi...le va fi greu să se împartă între muncă şi prieteni.

Horoscop 23 aprilie 2018 Capricorn

Capricornii ar putea străbate oraşul în lung şi în lat ...pentru a achita mai multe facturi...O activitate care nu va fi deloc pe gustul lor.

  • Citeşte şi Horoscop aprilie 2018. Leii vor avea noroc cu carul, iar Vărsătorii își vor găsi "sufletul pereche"

Horoscop 23 aprilie 2018 Vărsător

Vărsătorii ar face bine să nu promită nimic astăzi... Pentru că este posibil să nu se poată ţină de cuvânt...E indicat ca înainte să vorbească...să fie siguri de ceea ce vor.

Horoscop 23 aprilie 2018 Peşti

Peştii ar fi bine să nu lase la voia întâmplării ceea ce ţine de viitorul lor...mai ales dacă e vorba de familie...E indicat să pună la punct toate detaliile şi să nu uite că până la urmă familia...e cea mai mare bogăţie!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Horoscopul zilei de 23 aprilie 2018. Bani mulţi pentru Lei, satisfacţii incredibile pentru Gemeni. Taurii au parte de o zi memorabilă!