Antena Meniu Search
x

Horoscopul ȚIGĂNESC pentru luna SEPTEMBRIE

Balanțele, Fecioarele si Săgetătorii din horoscopul ţigănesc vor cunoaşte o nouă etapă a vieţii lor începând din luna septembrie 2015

Balanțele, Fecioarele si Săgetătorii din horoscopul ţigănesc vor cunoaşte o nouă etapă a vieţii lor începând din luna septembrie 2015

PUMNALUL (BERBEC)

Luna septembrie vine cu o serie de provocări pe care nu le iei în calcul deloc acum. Imaginează-ţi că va trebui să faci faţă unor evenimente ce te pot afecta financiar.

COROANA (TAUR)

Luna septembrie aduce multe bucurii mai ales în Casa Banilor şi a Sexului. Nu vei duce lipsa nici de propuneri care te vor ajuta să te dezvolţi din punct de vedere profesional.

SFEŞNICUL (GEMENI)

Ai toate şansele să începi ceva nou. Prietenii care îţi sunt aproape te dezamăgesc unul câte unul. Nu vrei să mai auzi de concesii şi te închizi în lumea ta.

ROATA (RAC)

În sfârşit ţi se va recunoaşte valoarea. Vei prelua o funcţie de conducere poate prea mare pentru tine, însă cei din jur te vor ajuta să îi faci faţă.

STEAUA (LEU)

Planurile tale de călătorie se vor putea concretiza începând cu a doua jumătate a lunii viitoare. Se anunţă veşti bune din punct de vedere financiar.

CLOPOTUL (FECIOARĂ)

Începi o nouă etapa în viaţa ta şi îţi este foarte greu să realizezi asta. Încă mai crezi că eşti la mama acasă dar trebuie să te trezeşti şi să te bucuri de libertatea deplină pe care o ai acum.

MONEDA (BALANŢA)

Cu sănătatea vei avea ceva probleme (minore, le rezolvi cu o simplă vizită la farmacie). În rest, în Casa Dragostei se anunţă planuri mari de viitor iar cu banii vei sta mai bine că în orice lună a anului.

CUŢITUL (SCORPION)

Orgoliul s-ar putea să îţi întunece minţile atât de tare încât vei trece cu vederea oportunităţile unice pe care ţi le va oferi destinul în faţă.

TOPORUL (SĂGETĂTOR)

Vei avea foarte mare nevoie de sprijinul emoţional al celor din jur. Se anunţă momente destul de grele însă, spre finalul lunii, lucrurile tind să se aşeze.

POTCOAVĂ (CAPRICORN)

Continui proiectele pe care le-ai început luna trecută dar deja te plictiseşti teribil de ele. Îţi aduc mulţi bani dar nu te hrănesc spiritual, aşa cum ţi-ai dori pentru a fi complet mulţumit.

CUPA (VĂRSĂTOR)

Drumurile birocratice nu se vor încheia nici luna următoare. Culmea, toate acestea îţi vor da mai multă energie şi te vor învăţa să ai o răbdare de fier.

CAPELĂ (PEŞTI)

Sufletul tău zbuciumat va cunoaşte etape de urcuşuri şi coborâşuri. Pe plan sentimental se anunţă multe furtuni pentru care sufletul nu ţi-a pus la dispoziţie nicio umbrelă, potrivit revisteteo.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Horoscopul ȚIGĂNESC pentru luna SEPTEMBRIE