Antena Meniu Search
x

Horoscopul lunii septembrie 2017

Septembrie pare să fie cu noroc pentru multe zodii. În prima lună de toamna, conjuncturile astrale sunt favorabile, ofertante. Dar, în acelaşi timp, pregătiţi-vă pentru mai mult efort!

Septembrie pare să fie cu noroc pentru multe zodii. În prima lună de toamna, conjuncturile astrale sunt favorabile, ofertante. Dar, în acelaşi timp, pregătiţi-vă pentru mai mult efort!

BERBEC: Horoscopul pentru septembrie 2017

În jurul datei de 2 septembrie, pari să te găsești într-o dispoziție bună. Ziua de 3 septembrie este una propice să ieși și să-ți dai întâlniri amoroase. Din 5 septembrie încolo, comunici parcă mai eficient cu partenerul și/sau copiii. Tot din 5 începând, dai mai mult randament la serviciu, dar riști să te extenuezi. După data de 10, îți merge mintea brici, fapt pentru care te achiți mai repede și mai ușor de sarcinile de serviciu.

În preajma zilei de 12, se creează contextul astral perfect pentru a face o escapadă cu copiii și/sau cel drag. Plănuiește să te ocupi de îndatoririle de serviciu cele mai dificile în jurul datei de 16. În preajma zilei de 18, pari să te simți cel mai bine în pielea ta. Poți întâmpina greutăți pe partea de sănătate sau pe planul muncii prin data de 20. De atunci încolo însă, te înțelegi bine cu colegii.

Profesional, treci printr-o perioadă marcată de productivitate în jurul zilei de 22. În preajma datei de 24, în schimb, pot apărea unele obstacole la locul de muncă. Așteaptă-te ca prin 25 să primești sarcini de serviciu care nu figurează pe fișa postului sau care te depășesc ca experiență. Probele pe acest plan durează până în 29. Din 30, comunici mai ușor cu partenerul de viață și/sau afaceri.

TAUR: Horoscopul pentru septembrie 2017

Dacă treci prin greutăți în jurul datei de 2 septembrie, apelează la ajutorul familiei. Lucrurile se dinamizează pe plan domestic în preajma datei de 3, dar ai grijă să nu se ajungă la ceartă. Din 5 a lunii încolo, vorbești mai ușor pe limba celor dragi. Tot începând din 5, ești mai activ/ă pe scena de dating. După data de 10, comunici parcă mai eficient cu copiii, dar și cu persoana iubită.

Poți trece prin momente dificile în jurul datei de 12, dar familia se poate dovedi de un real ajutor. Burlacii/țele acestui semn pot cunoaște pe cineva special în preajma zilei de 16. Se prefigurează evenimente mai puțin plăcute în jurul datei de 18, dar cei dragi ai casei îți sunt alături. În preajma datei de 20, te împarți greu între prieteni și partener. După data de 20, dragostea plutește în aer.

Dacă vrei să evadezi din coditian câteva zile cu copiii și/sau partenerul, ar fi cel mai bine în jurul zilei de 22. În preajma datei de 24, poate fi dificil să te împarți echitabil între prieteni și persoana iubită. Nu da dovadă de gelozie și posesivitate în jurul zilei de 25. În preajma datei de 29, trebuie să alegi între amici și iubit/ă. După 30, ai mai mult randament și te informezi în privința sănătății.

GEMENI: Horoscopul pentru septembrie 2017

Dacă urmărești să pui bazele unei afacei, întâlnește-te cu potențiali sponsori în jurul zilei de 2. În preajma datei de 3, ai putea negocia unele contracte. Din 5 încolo, abilitățile tale de comunicare revin la performanțele obișnuite. Tot începând cu 5, se dinamizează lucrurile pe planul vieții de familie. După data de 10, vorbești parcă mai ușor pe limba celor dragi din familia de origine.

Ziua de 12 este una propice discuțiilor importante cu partenerul de viață și/sau afaceri. Se anunță o atmosferă explozivă în familie în jurul datei de 16, deci ai grijă să nu degenereze. Dacă ești în căutare de persoane cu care să dezvolți un proiect, le poți găsi în preajma zilei de 18. Caută să te împarți echitabil între familie și carieră în jurul datei de 20. Se îndulcește atmosfera acasă din 20.

Dacă treci prin momente dificile în preajma zilei de 22, apelează la ajutorul familiei. În preajma datei de 24, fă-ți timp și pentru carieră. și pentru familie. Îndatoririle casnice și/sau familia ta se pot interpune între tine și partener în jurul zilei de 25. În data de 29, organizează-ți timpul pentru că ești solicitat/ă atât acasă, cât și la muncă. După 30, comunici bine cu partenerul și/sau copiii.

RAC: Horoscopul pentru septembrie 2017

Financiar, apar oportunități în jurul datei de 2, dar și în preajma zilei de 3. Din 5 încolo, se arată chiar mai multe noroace de câștig. Tot începând cu data de 5, ești mai asertiv/ă în discurs. După data de 10, abilități tale de comunicare și socializare se potențează. În jurul datei de 12, se pot ivi oportunități de valorificare a economiilor realizate până acum, dar și de rotunjire a veniturilor.

Dacă vrei să dai lovitura în cadrul unui interviu de angajare sau al unor negocieri, programează-le în preajma zilei de 16. Apar câștiguri din proiecte de grup în jurul datei de 18. Indicat ar fi să nu intri în polemici în preajma zilei de 20. Din 20 încolo, carisma și șarmul tău transpar din felul în care te exprimi. În jurul datei de 22, comunici eficient cu partenerul de viață și/sau afaceri.

În preajma zilei de 24, diferențele de mentalitate dintre tine și interlocutori își spun cuvântul. În jurul zilei de 25, neînțelegerile cu colegii de serviciu îți pot afecta munca. În preajma datei de 29, se prea poate să ai parte din nou de dezbateri aprinse cu cei cu care intri în dialog. Din 30 încolo, comunici mai bine cu membrii familiei, atât ai celei de origine, cât și ai cele întemeiate de tine.

LEU: Horoscopul pentru septembrie 2017

În jurul zilei de 2, pari să te afli într-o dispoziție de milioane. În preajma datei de 3, radiezi prin toți porii șarm și carismă. Din 5 încolo, reușești să te exprimi mai ușor. Tot după data de 5, apar oportunități de suplimentare a veniturilor și/sau valorificare a economiilor. Începând din 10, se pot înmulți și mai mult. În jurul zilei de 12, te bucuri de o perioadă extrem de bună pentru tine.

În preajma datei de 16, se ivesc și cheltuieli, dar și câștiguri pe măsură. În jurul zilei de 18, ești cu moralul la înălțime. Financiar, nu te deda la excese în preajma datei de 20. După 20 a lunii, apar mici noroace de câștig. Dacă întreprinzi activități extraprofesionale, acestea îți pot băga bani în buzunar în preajma datei de 22. Ai grijă însă că, în jurul zilei de 24, se pot ivi cheltuieli mari.

În preajma datei de 25, ferește-te să dai banii pe lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie. Stai deci departe de magazinele tale preferate și limitează-te la ceea ce ai pe lista de cumpărături. Risc de cheltuili mari se arată și în jurul zilei de 29. Începând cu 30 septembrie, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează vizibil. Profită din plin de ele luând cuvântul peste tot.

FECIOARĂ: Horoscopul pentru septembrie 2017

Dacă treci prin evenimente mai puțin fericite în jurul zilei de 2, părinții îți sunt alături. Duci lipsa atenției sau ți se oferă prea multă în preajma datei de 3. Din 5 încolo, îți dai seama mai ușor ce-ți dorești cu adevărat. După aceeași dată, adopți o atitudine asertivă. Începând cu 10 a lunii, poți fi mai elocvent/ă. Poți trece prin unele probe în jurul zilei de 12 care te fac să-ți cunoști limitele.

În preajma datei de 16, se prea poate să te bucuri de cea mai bună perioadă pentru tine. În jurul zilei de 18, tragi povețe înțelepte de pe urma unor întâmplări recente. Ziua de 20 te poate găsi în conflict cu partenerul de viață și/sau afaceri. Din 20 încolo, șarmul și carisma ta se potențează. Așa se face că, în preajma datei de 22, te bucuri de mare trecere la sexul opus, dar și la copii.

În jurul zilei de 24, irscă să revină în peisaj tensiunile dintre tine și persoana iubită. sau asociat/ă. În preajma datei de 25, apelează la părinți dacă nu reușești să te descurci într-o situație sau alta. Ai grijă ca, în jurul zilei de 29, să nu ajungi din nou la certuri cu partenerul de viață ori afaceri. După data de 30, afli de oportunități de rotunjire a veniturilor și/sau valorificare a economiilor.

BALANŢĂ: Horoscopul pentru septembrie 2017

Dacă urmărești să atragi persoane în cadrul unui proiect, ia atitudine în acest sens în jurul zilei de 2. Viața ta socială urmează o curbă ascendentă în preajma datei de 3. După data de 5, te înțelegi mai bine cu prietenii. Tot din 5 încolo, ești cam prea exigent/ă cu tine însuți/ăți și ceilalți. După data de 10, tinzi să cultivi tipare de gândire coercitive care te fac să te simți prost în pielea ta.

În preajma datei de 12, poți ține negocieri întru legarea unui parteneriat/colaborări. În jurul zilei de 16, se prea poate ca unele secrete să iasă la suprafață sau ca cineva să-și de arama pe față. În cazul în care ai început de curând o relație, în preajma datei de 18 ar fi de dorit să-l prezinți pe cel drag prietenilor. În jurul zilei de 20, ești solicitat/ă pe parte de sănătate și profesional. Fii tare.

După data de 20, poți începe o relație departe de ochii curioșilor sau rapare în peisajul actual un fost partener. Dacă treci prin momente dificil în preajma datei de 22, apelează la părinți. Ai grijă la sănătate și la ce faci la muncă în jurul zilei de 24. Nu apleca urechea la bârfe în preajma zilei de 25. Nu te suprasolicita în jurul zilei de 29. După data de 30, ești mai elocvent/ă decât oricând.

SCORPION: Horoscopul pentru septembrie 2017

Ziua de 2 pare să te surprindă în plin avânt la serviciu. Profesional, pot apărea oportunități de a urca în ierarhie în jurul zilei de 3. După data de 5, ideile tale cântăresc mai mult în ochii șefilor. Începând tot cu 5 a lunii, ești mai activ/ă pe plan social. Din 10 încolo, comunici mai eficient cu prietenii. Apar șanse de a-ți rotunji veniturile și valorifica economiile în jurul zilei de 12 a lunii.

Pe plan social, cea mai reușită perioadă este cea în preajma datei de 18. Încearcă să te împarți echitabil între prieteni și partener/copii în jurul zilei de 20. După data de 20, s-ar putea să-ți cadă cu tronc cineva din anturajul tău. Dacă ești în căutare de sponsori sau persoane cu care să începi un proiect, s-ar putea să dai peste ei în preajma datei de 22. Este vital să aveți idealuri comune.

Fă-ți timp atât pentru amici, cât și pentru persoana iubită/copii în jurul zilei de 24. În preajma datei de 25, apar mici câștiguri de pe urma unor proiecte în care ești implicat/ă. În jurul zilei de 29, se recomandă să te împarți echitabil între viața socială și cea sentimentală. Din 30 încolo, se prea poate să începi o relație departe de ochii curioșilor sau reapare un fost partener în viața ta.

SĂGETĂTOR: Horoscopul pentru septembrie 2017

Ziua de 2 te poate găsi împlinit/ă pe plan social și amoros. Dacă vrei să pleci în delegații, să te înscrii la unele cursuri sau să te ocupi de unele chestiuni birocratice, întreprinde aceste activități în jurul zilei de 3. Din 5 încolo, comunici mai ușor cu cei dragi stabiliți peste hotare, departe de casă ori cu persoanele de altă religie și/sau naționalitate. Tot după 5, te miști rapid în carieră.

Începând cu data de 10, comunici mai ușor cu șefii. Ziua de 12 te surprinde cu moralul sus. Cea mai bună zi pe plan profesional pare a fi cea de 16. Dacă vrei ca prietenia cu cineva din anturajul tău să evolueze în altceva, invită-l/o la o întâlnire în jurul datei de 18. Ai grijă cum îți faci timp pentru carieră și familie în preajma zilei de 20. Din 20, se îndulcește atmosfera în raport cu șefii.

Financiar, pari să stai destul de bine în jurul zilei de 22. În preajma datei de 24, te împarți dificil între familie și carieră. Se pot naște tensiuni între tine și șefi în jurul zilei de 25. În preajma datei de 29, petrece suficient timp acasă, dar și la serviciu. După data de 30 septembrie, viața ta socială urmează o curbă ascendentă, semn că întâlnești oameni care au idealuri și viziuni asemănătoare.

CAPRICORN: Horoscopul pentru septembrie 2017

Dacă treci prin momente dificile în jurul zilei de 2, apelează la părinți. În preajma datei de 3, se anunță o perioadă imprevizibilă pentru viața de cuplu/ parteneriatul tău profesional. Din 5 încolo, comunici parcă mai eficient cu iubitul/a și/sau asociatul/a. Tot după data de 5, se arată o perioadă bună să călătorești în interes de afaceri. Începând cu 10 a lunii, ar fi bine să te înscrii la cursuri.

Se anunță o perioadă nu tocmai plăcută pentru tine în jurul zilei de 12, dar cu siguranță te va face mai puternic/ă. Dacă vrei să negociezi o colaborare cu o companie străină, fă-o în preajma zilei de 18. Se anunță rost de disensiuni cu interlocutorii în jurul datei de 20. Din 20 încolo, poate debuta o relație cu cineva de altă religie și/sau naționalitate. Ține cont de eforturile presupuse.

În preajma zilei de 22, te găsești într-o dispoziție bună. Evită să lași diferențele de mentalitate să-și pună amprenta pe conversațiile cu interlocutorii în jurul datei de 24. Dacă treci prin greutăți în preajma zilei de 25, nu le lăsa să-și spună cuvântul. Nu intra în dezbateri aprinse cu cei cu care intri în dialog în jurul datei de 29. După 30, ascensiunea ta profesională primește un imbold.

VĂRSĂTOR: Horoscopul pentru septembrie 2017

În jurul zilei de 2, se arată o zi perfectă pentru a discuta chestiuni importante cu partenerul de viață și/sau afaceri. În viața de cuplu, revine spontaneitatea în preajma datei de 3. Din 5 încolo, comunici parcă mai eficient cu partenerul. Tot după data de 5, acest lucru poate duce uneori la certuri. Începând cu 10 a lunii, dați dovadă de mai multă transparență în ceea ce privește banii.

Dacă urmărești să cooptezi oameni în cadrul unui proiect, aceștia îți pot ieși în care în jurul zilei de 12. Bazele acestei afaceri ar putea fi puse în preajma datei de 16. Comunicarea dintre tine și partenerul de viață și/sau afaceri este la înălțime în jurul zilei de 18. Financiar, ține-te departe de cheltuieli prea mari în preajma datei de 20. După data de 20, câștigi mai mult în asociere cu alții.

Dacă treci prin momente dificile în jurul zilei de 22, află că le vei depăși cu brio. Fii cumpătat/ă în preajma datei de 24. Nu te împrumuta pentru a investi în proiecte în preajma datei de 25. În jurul zilei de 29, limitează-te la articolele de pe lista de cumpărături. Din 30 încolo, sunt indicate călătoriile, înscrierea la cursuri, rezolvarea de probleme birocratice și susținerea de examene.

PEŞTI: Horoscopul pentru septembrie 2017

Financiar, pari să te descurci bine în jurul zilei de 2. În preajma datei de 3, te bucuri de mult spor pe plan profesional. Din 5 încolo, ai mai multă tragere de inimă la serviciu și o duci mai bine cu sănătatea. Tot după data de 5, se dinamizează lucrurile în parteneriatul de viață și/sau afaceri. Începând cu data de 10, comunici mai eficient cu cel drag și/sau asociatul/a și nu vă mai certați.

O zi bună să planifici viitorul alături de persoana iubită sau partenerul de afaceri este cea de 12. În jurul datei de 16, treci printr-o perioadă bună în cuplu. Dacă dorești să negociezi un contract, fă-o în preajma datei de 18. Se prefigurează potențiale momente dificile în cuplu în jurul zilei de 20. După 20, se îndulcește atmosfera între tine și cel drag. Burlacii/țele pot cunoaște pe cineva.

Dacă vrei să pui bazele unei afaceri cu partenerul, cea mai bună zi ar fi cea de 22. Aveți grijă să nu ajungeți la conflicte în preajma datei de 24. Raportul de forțe dintre tine și partenerul de viață și/sau afaceri se destabilizează în jurul zilei de 25, ceea ce v-ar putea duce la certuri în preajma datei de 29. Din 30 încolo, poți câștiga mai mulți bani în asociere cu alte persoane decât singur/ă.

Sursa: astrodex.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Inedit » Horoscopul lunii septembrie 2017