Antena Meniu Search
x

Video "Îmi luaţi şi mie nişte bani?". Bărbatul sancţionat, îmbrăcat în Moş Crăciun, şi-a plătit astăzi amenda

Bărbatul din Cluj îmbrăcat în Moş Crăciun, care a fost amendat de oamenii legii pentru că împărţea daruri copiilor a mers astăzi să-şi plătească amenda. Pentru că a făcut acest lucru în mai puţin de 48 de ore, el aa fost nevoit să achite doar jumătate din sumă.

de Redactia Observator

la 23.12.2021, 19:23

Vezi și

A primit amendă pentru că împărţea daruri. Un bărbat din judeţul Cluj s-a îmbrăcat în Moş Crăciun şi a oferit cadouri celor mici la Târgul de Iarnă organizat în localitate. Cadourile au fost cumpărate din banii moşului, iar copiii au fost foarte încântaţi de surpriză. Nu la fel de fericiţi au fost însă poliţiştii locali, care l-au sancţionat pe bărbat cu 5 mii de lei.

Amendă pentru Moş Crăciun

Conform procesului verbal pe care Moş Crăciun l-a primit acasă abia la trei zile după incident, amenda a fost aplicată pentru ''participarea la o adunare publică nedeclarată concomitent cu un alt eveniment organizat de primăria Floreşti''. Totul s-a întâmplat serile trecute la târgul organizaz în parcul central al comunei.

Bărbatul din Floreşti s-a costumat în Moş Crăciun şi a mers pentru a le oferi copiilor dulciuri. Entuziasmul copiilor a atras atenţia poliţiştilor locali care s-au apropiat şi l-au legitimat pe bărbat. În sprijin au fost chemaţi şi poliţiştii naţionali, dar agenţii nu au constat vreo abatere, astfel că au plecat. Şi poliţiştii locali au plecat, dar după ce i-au luat datele Moşului din buletin şi au întocmit un proces verbal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » "Îmi luaţi şi mie nişte bani?". Bărbatul sancţionat, îmbrăcat în Moş Crăciun, şi-a plătit astăzi amenda