Antena Meniu Search
x

Impostorul din India: Un bărbat a păcălit un om de afaceri că este fiul său, timp de 41 de ani

Un bărbat din India a fost condamnat la închisoare după că a pretins timp de 4 decenii că este fiul unui înstărit om de afaceri.

de Antonia Roşu

la 04.07.2022, 13:23

Un bărbat a pretins timp de 41 de ani că este fiul unui om de afaceri
Impostorul din India - Profi Media

În februarie 1977, un tânăr a fost declarat dispărut în drumul său spre casă după şcoală, în regiunea Bihar. Kanhaiya Singh era fiul unui om de afaceri înstărit şi influent, iar dispariţia sa a fost anunţată de către famile. În septembrie 1981, un băiat în vărstă de 20 de ani a apărut în sat şi a început să le spună locuitorilor că este “fiul dispărut al unei persoane cunoscute“, scrie BBC.

Omul de afaceri era convins că individul este fiul său, iar tânărul a fost dus acasă. Soţia acestuia însă a fost cea care nu l-a recunoscut pe tânăr ca fiind băiatul ei. Acestuia îi lipsea “o zgârietură pe partea stângă a capului” şi, conform spuselor femeii, nu şi-a recunoscut un profesor. Femeia a fost cea care a alertat autorităţile. Cu toate acestea, omul de afaceri a rămas ferm convins că fiul său s-a întors acasă şi farsa a continuat timp de patru decenii.

Condamnat după 41 de ani

Tânărul a trăit alături de familie timp de 41 de ani. După patru decenii, judecătorii l-au condamnat pe individ la 7 ani de închisoare pentru înşelăciune după ce a refuzat testul ADN. Bărbatul a schimbat multiple acte de identitate, a votat de nenumărate ori, a obţinut dreptul de port-armă şi, mai mult, a încercat să îşi însceneze moartea, tentativă urmată de emiterea unui certificat fals de deces.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Povestea impostorului este doar unul din cazurile grave care i-au făcut pe oameni să critice dur sistemul de justiţie indian. Acesta are pe rol peste 50 de milioane de procese, iar 180.000 dintre acestea datează de mai bine de 30 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » Impostorul din India: Un bărbat a păcălit un om de afaceri că este fiul său, timp de 41 de ani