Antena Meniu Search
x

Cum vor arăta însoțitorii de zbor, după pandemia de Coronavirus

Compania aeriană low-cost AirAsia a introdus echipamente de protecție personală (PPE) pentru echipaje, în așteptarea ca zborurile să reia în următoarele zile.

de Redactia Observator

la 27.04.2020, 18:00

AirAsia a anunțat că așa va arăta personalul de zbor al companiei - instagram.com/pueyquinones

Proiectate în colaborare cu designerul de modă filipinez Puey Quinones, costumele PPE, care au fost lansate în timpul unui zbor de la Bangkok la Manila, poartă marca roșie a companiei aeriene și ar fi fost deja aprobate de Departamentul de Sănătate din Filipine.

Însoțitorii de zbor vor fi obligați să poarte costumele PPE pe toate zborurile interne și internaționale ale transportatorului.

Companiile aeriene sunt printre cel mai puternic afaceri afectate de pandemie. Singapore Airlines a anunțat recent anularea a 96% din zborurile programate până la sfârșitul lunii iunie, în timp ce omul de afaceri Richard Branson este în căutarea unui cumpărător pentru Virgin Atlantic Airways, și se zbate să asigure o salvare guvernamentală de 500 de milioane de lire sterline.

Pe 17 aprilie, AirAsia a anunțat că va reîncepe zborurile începând cu Malaezia miercuri (29 aprilie), urmată de Thailanda vineri (1 mai), India (4 mai), Indonezia (7 mai) și Filipine (mai 16), sub rezerva aprobării autorităților.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Inedit » Cum vor arăta însoțitorii de zbor, după pandemia de Coronavirus