Antena Meniu Search
x

Misterul "bărbatului zburător", văzut deasupra oraşului Los Angeles. Prima ipoteză a poliţiştilor

Anchetatorii care analizează o serie de rapoarte despre un bărbat misterios, cu un jetpack, care a fost observat zburând deasupra oraşului american Los Angeles, vin cu o primă ipoteză. Aceştia cred că, de fapt, este vorba despre un balon, poate chiar o decoraţiune de Halloween.

de Redactia Observator

la 04.11.2021, 21:57

- Poliţia din Los Angeles (LAPD)

FBI a lansat o investigație după ce mai mulți piloți au declarat că au văzut "un individ cu un jetpack" la o altitudine de aproape 1000 de metri faţă de nivelul solului, în zona aeroportului LAX din Los Angeles. Incidentul a avut loc anul trecut, dar întrebarea a rămas vie în mintea multor locuitori ai metropolei.

Prima ipoteză a poliţiştilor din LA, după un an de investigaţii

Acum, oficialii susţin că ar fi putut fi vorba despre un balon gonflabil, relatează BBC. Analizând imaginile surprinse din elicopterul poliţiei, silueta pare o decorație de Halloween care s-a desprins și a plutit spre cer. Trei piloți care operau curse aeriene comerciale au raportat, în perioade diferite, că au văzut o persoană misterioasă, zburând cu ajutorul unui jetpack. După mai bine de un an de investigații, oficialii Autorităţii Federale de Aviație (FAA) au declarat că nu au reușit să găsească alți martori care să fi văzut "obiectul zburător". "FAA a lucrat îndeaproape cu FBI pentru a investiga fiecare caz raportat", a declarat un purtător de cuvânt. "O teorie de lucru este că piloții ar fi putut vedea, de fapt, baloane", a adăugat acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Misterul "bărbatului zburător", văzut deasupra oraşului Los Angeles. Prima ipoteză a poliţiştilor