Antena Meniu Search
x

Momente de panică în largul Africii de Sud. Un turist a fost la un pas de a fi înghițit de o balenă

Momente de panică în largul Africii de Sud. O balenă a lovit o ambarcaţiune cu turişti şi mai avea puţin şi înghiţea un om. În urma impactului, un bărbat de 51 de ani a fost aruncat peste bord.

de Redactia Observator

la 14.04.2021, 10:31

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

În imaginile surprinse de turişti se vede cum omul se chinuie să rămână la suprafaţă în timp ce balena înoată pe sub el. A fost recuperat, în cele din urmă, cu o barcă de salvare. Oamenii se aflau acolo pentru a privi cum înoată delfinii când au fost surprinşi de balenă. 

Turiștii de la bordul ambarcațiunii hrăneau delfinii, în momentul în care mamiferele marine s-au retras brusc, imediat făcându-și apariția balena uriașă. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Filmam de pe platforma de deasupra cabinei, când dintr-o dată am simțit că am fost loviți de o altă barcă. Apoi, în secunda următoare, balena a ieșit din apă”, povestește un martor. 

„Cred că este ceva de care ne-am temut mereu, iar în ultimii 23 de ani am încercat cu tot efortul să evităm astfel de incidente. Atunci când o balenă lovește o ambarcațiune, pot exista întotdeauna daune. De data aceasta am fost extrem de norocoși”, povestește unul dintre angajații de pe vas. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Momente de panică în largul Africii de Sud. Un turist a fost la un pas de a fi înghițit de o balenă