Antena Meniu Search
x

Video Muzeul Copiilor își deschide porțile. Cei mici pot învăța despre istoria jucăriilor și se pot distra la atelierele de gastronomie

Copilăria are muzeu în Bucureşti. Aflaţi la vârsta întrebărilor, copii de toate vârstele găsesc răspunsurile potrivite în cadrul unei expoziţii interactive, ce le dezvăluie secretele creierului uman. Istoria jucăriilor şi a jocurilor, dar şi un atelier culinar fac deliciul micilor vizitatori. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 14.01.2024, 19:52

Vezi și

Joaca şi cunoştinţele se ţin de mână la Muzeul Copiilor. În premieră, anul acesta, vizitatorii pot afla mai multe despre creierul uman prin activităţi distractive şi animaţii interactive.

Ana Grigore, reporter Observator: În cadrul expozitiei, cei mici pot oberva cum arată creierul uman în functie de vârstă. De pildă, la 15 ani, creierul are cel mai mare volum din toată perioada vieții.

Simţurile, emoţiile şi gândurile sunt desluşite pe înţelesul celor mici

Victor Vlăduţ, reprezentant Muzeul Copiilor: Este o expozitie care poate fi vizitată pe o durată de 60 -70 de minute, audio ghidat, de această dată participanţii vizitează singuri expozitia. O recomandăm copiilor de la 8 ani sau celor care sunt pasionati de zona aceasta de stiinţă şi ar fi recomandat să stie deja să citească. 

Pe acelaşi subiect

Muzeul este împărţit în trei zone. În zona "Fabrica de jucării ", pot afla informaţii despre istoria jucăriilor, despre materialele folosite la construcţia si asamblarea lor şi pot admira unele dintre cele mai vechi jucării din România.

Expoziția "Fabrica de jucării " poate fi vizitată până la începutul lunii februarie.

Cei mici pot învăța cum să gătească

Muzeul are şi un atelier de gastronomie unde copiii fac primii paşi în arta culinară. După cursul de o oră, primesc şi o diplomă de chefi.

Victor Vlăduţ, reprezentant Muzeul Copiilor: Pe perioada weekendului, incepand de vineri după amiaza pana duminică seara suntem rezervati in proportie de 100%, de aceea recomandăm vizitatorilor să isi rezerve tichetele in prealabil.

Preţul unui bilet începe de la 30 de lei şi poate ajunge până la 50 de lei pentru un tur special, interactiv, cu actori care vor intra în rolul unor personaje îndrăgite de copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Inedit » Muzeul Copiilor își deschide porțile. Cei mici pot învăța despre istoria jucăriilor și se pot distra la atelierele de gastronomie