Antena Meniu Search
x

Nouă practică în rândul tinerilor: FACI NUNTĂ, DAR NU TE CĂSĂTOREȘTI

O nouă modă în rândul tinerilor din Argentina urmărește linia neconvenționalului. Deși focul pasiunii dintre un el și o ea este intens, următorul pas este foarte greu de făcut. Totuși, dorul de o petrecere ca la carte, tradițională, îi determină pe amorezi să își facă nunți false.

 O nouă modă în rândul tinerilor din Argentina urmărește linia neconvenționalului. Deși focul pasiunii dintre un el și o ea este intens, următorul pas este foarte greu de făcut. De ce să te legi la cap pentru toată viața, când există alternative? Totuși, dorul de o petrecere ca la carte, tradițională, îi determină pe amorezi să își facă nunți false.

„Falsa boda” a fost pusă în practică pentru prima oară de Martin Arcebi, la cei 26 de ani ai săi. Bărbatul lucrează în domeniul publicității. „Totul a început în urmă cu doi ani, după ce împreună cu mai mulți amici am realizat că ne era dor să mai mergem la o petrecere de nuntă, dar nu aveam unde, pentru că nu se căsătorea nimeni”, a povestit Acerbi.

La un astfel de eveniment se percepe o taxă de participare: 50 de dolari de persoană pentru bufet, muzica antrenantă pusă de DJ, aranjamente florale, tort! Se respectă toate tradițiile, iar rochia este cel mai important element al petrecerii pentru falsa-mireasă. Ba chiar are loc și o cununie civilă unde îndrăgostiții își pot imagina că sunt actorii principali dintr-un film siropos de la Hollywood. „DA”, spun ei, dar scenariul este regizat dramatic pentru există posibilitatea să apară vreo iubită din trecut, doritoare să întrerupă momentul ori mireasa, nehotărâtă, să își părăsească mirele la altar. O adevărată telenovelă!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Nouă practică în rândul tinerilor: FACI NUNTĂ, DAR NU TE CĂSĂTOREȘTI