Antena Meniu Search
x

O familie de urși și-a făcut apariția, printre turiști, pe o plajă din SUA. Animalele s-au răcorit, apoi s-au întors în pădure

Atenţie! Urşi la scăldat! Asta probabil şi-au spus turiştii aflaţi pe o plajă din California. O ursoaică şi trei pui au coborât din munţi pentru o bălăceală în Lacul Tahoe.

de Redactia Observator

la 07.07.2021, 09:00

Vezi și

S-au răcorit şi apoi au ieşit din apă, au trecut printre oamenii de pe plajă şi s-au întors în pădure. În imaginile surprinse de un martor şi postate pe internet, se vede cum turiştii nu sunt speriaţi de apariţia animalelor şi îşi continuă activitatea ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

"Am fost puțin șocați", a declarat unul dintre turiștii care a reușit să filmeze animalele. Acesta a mai adăugat că femela a reușit să fugă și cu geanta frigorifică a unei persoane de la plajă.

Chiar dacă apariția urșilor i-a încântat pe turiști, autoritățile i-au sfătuit să nu se apropie de animale. "Ne aflăm pe teritoriul lor. Nu îi hrăniți, nu îi ademeniți cu mâncare, nu îi provocați și nu vă apropiați de ei. Respectați-le habitatul".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » O familie de urși și-a făcut apariția, printre turiști, pe o plajă din SUA. Animalele s-au răcorit, apoi s-au întors în pădure