Antena Meniu Search
x

Galerie foto O familie din Germania a bătut recordul mondial pentru cei mai mulţi brazi de Crăciun împodobiţi. 420 într-o singură casă

Doi soţi din Germania sunt cunoscuți pentru că iubesc Crăciunul și, în ultimii doi ani, au doborât recordul pentru „cei mai mulţi brazi împodobiți de Crăciun într-un singur loc”, potrivit Institutului Recordurilor din Germania.

de Redactia Observator

la 09.12.2021, 22:40

Susanne și Thomas Jeromin au doborât recordul de a avea 420 de brazi într-un singur loc, în casa lor din Germania. Familia Jeromin a spus că acest lucru dovedește că „nu există alt loc în lume în afară de cei patru pereți în care să fie așezați un număr mare de brazi de Crăciun împodobiți festiv”.

Recordul anterior din 2020, stabilit de aceeași familie, a fost de 350 de brazi. Ei au povestit cum au împodobit și cumpărat atât de mulți brazi, scrie USA Today.

Peste 400 de brazi într-o singură casă

Familia Jeromin începe să-și acumuleze și să-și decoreze casa pentru vacanță încă din septembrie. Cei doi soţi au devenit faimoşi pentru autoproclamata „țară a minunilor de iarnă” datorită căreia care zeci de oameni călătoresc în Rinteln-Volksen, Germania, pentru a vizita casa cuplului. 

Familia a avut oaspeți din Japonia care au venit să viziteze "casa recordului" în trecut,. Vizitele s-au oprit din cauza pandemiei de coronavirus.

"Nu este un secret că familia Jeromin nu se satură de brazii împodobiți. Și sunt mereu uimit de câtă dăruire și creativitate aduc în decorare. Fiecare brad arată diferit", a spus Olaf Kuchenbecker în timpul preyent[rii certificatului pentru de'inerea recordului mondial

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » O familie din Germania a bătut recordul mondial pentru cei mai mulţi brazi de Crăciun împodobiţi. 420 într-o singură casă